A Sátánista Anton Sander LaVey alapította sátánista egyházrol szeretnék beszélni ebben jártas emberekkel, személyesen. Magyarországon van ilyen, mert a neten a baromságok tönkelege van, én az igazat akarom hallani. Remélem vki tud segiteni?
Szerintem itt gyik-on, ha visszakeresel kérdéseket "sátánizmus" kulcsszó alatt, találhatsz megfelelő válaszokat.
Egyébként már ki lett tárgyalva (logikus érveket felsorakoztatva, amiket nyugodtan visszakereshettek, én nem vagyok archívum!), hogy lavey-i sátánizmus mint olyan, nem létezik. lavey-i egoizmus van. A sátánizmus elnevezés csak egy marketingfogás a részéről. Tehát a lavey-i "vallás"-nak semmi köze a keresztények által rossznak vélt oldalhoz, vagy bármilyen "-izmus"-i jellemzőhöz, példának okáért egy magasabb szint elismeréséhez.
A lavey-i egoizmus az önzőségről, esztelen, irrealista hedonizmusról szól, semmi másról. Ez az igazság, nem lehet tovább ragozni! Finito.
Üdv, egy ES-t valló...
Azt tudjuk, hogy a sátánizmus nem gonosz. Az érthetetlen már csak az, hogy neked a marketingen kívül, hogy sikerült összekapcsolnod lavey-t a sátánizmussal.
Üdv, egy ES-t valló...
1-es kommentelő te miről beszélsz?
Te voltál sátánista?? Valamiket nagyon félrehallhattál....
Sátánizmusban nincs rossz akarás rossz keresés. Hát minden ember saját magát tenni tönkre karmikusan és lelkileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!