Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Sátánista Anton Sander...

A Sátánista Anton Sander LaVey alapította sátánista egyházrol szeretnék beszélni ebben jártas emberekkel, személyesen. Magyarországon van ilyen, mert a neten a baromságok tönkelege van, én az igazat akarom hallani. Remélem vki tud segiteni?

Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 16:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha azt gondolod, hogy nincs benne marketing, akkor mégsem ismered rendesen. A diplomamunkámban igen sokat írtam róluk. Én 2 éven keresztül minden délután járkáltam hozzájuk, információkat kértem, régen még konkrétan laveyvel is volt lehetőségem személyesen találkozni. Nem beszéltem vele körvetlenül, csak egy gyűlés szerűséget ő vezetett le.

A sátánizmus nekik csak marketing. Ugye az elején be kell fizetni egy "belépési díjat". Ha ezt nem teszed meg, akkor hiába vallod és éled teljes mértékben a lavey által megalkotott dolgokat, akkor sem tartozhatsz a sátánista egyházhoz, míg nem fizettél. Sátánizmusra még csak utaló jel sincsen náluk. Lavey ki is jelentette, hogy ő nem sátánizmusnak alkotta ezt a vallást, hanem azért, hogy az emberek élvezzék a saját életüket, ne másokkal foglalkozzanak. Gyakorlatilag ő maga jelentette ki/vallotta be, hogy amit ő csinál az nem sátánizmus, csak hedonizmus és egoizmus! Ennyi. Pont. Finito. Moui. Ebben nincs több!

Üdv, egy ES-t valló...

2015. okt. 20. 14:00
 12/17 anonim válasza:
52%
Anton Sander LaVey. Ő is maga diabolista volt.
2015. okt. 20. 15:22
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
hedonizmus+egoizmus= sátán
2015. okt. 20. 16:48
 14/17 anonim válasza:

„Ha valakit, aki fontos számodra, boldoggá teszel, az ő boldogsága téged is boldoggá tesz.”

Ennyit az egoizmussal kapcsolatos vádakról.

„Minden sátánistának van egy bűne: az individualizmus"

Ennyit a többiről.

Elég megnézni a filmeket, könyveket, zenéket. Mi történik mindig? Vkit megszáll az ördög, de jön Isten (egy pap által) és segít ēs happy end. Itt kell elgondolkozni. Többről beszélünk, mint a sok "elhollywoodizált" sztoriról, ahol van gonosz meg jó és szinte gyerekkorunk óta belénk van táplálva, hogy 2 véglet van.

És mivan ha azt mondom nincs se jó se rossz? Ezen gondolkozott már valaki??

2016. febr. 9. 22:51
 15/17 anonim válasza:
LaVeay egy kopasz zsidó volt aki gondolt egy nagyon és kitalálta hogy csináljon pénzt. Az okkultizmus megszégyenítője. A sátánizmust nem a XX. században találták fel.
2017. jan. 13. 22:17
 16/17 anonim válasza:
Hívd a papot és menjünk ördögűzésre mert csak egy Isten létezik: a Teremtőatyánk, Isten fia Jézus, aki megváltott bennünket büneinktől és a Szentlélek. Az ördöggel ne cimborálj, örúlj hogy Jézus megváltott bűneidtől, a büntetést(halált) nem törölte el, de halál után ha jól élted le az életed és bűnbocsánatban részesülsz, akkor örökké élni fogsz Isten Országában. Ámen.
2018. márc. 21. 17:20
 17/17 anonim válasza:
Engem egy hínárhajú zsidó nem váltott meg. Elég jó artista mutatványokat leművelt a kereszten, de ez még nem elég ahhoz hogy ne gondoljam azt hogy félkegyelmű volt. Az apjával együtt elhitte, hogy az anyja nem volt egy bárcás lotyó, és nem dugott félre.
2018. máj. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!