A Sátánista Anton Sander LaVey alapította sátánista egyházrol szeretnék beszélni ebben jártas emberekkel, személyesen. Magyarországon van ilyen, mert a neten a baromságok tönkelege van, én az igazat akarom hallani. Remélem vki tud segiteni?
Ha azt gondolod, hogy nincs benne marketing, akkor mégsem ismered rendesen. A diplomamunkámban igen sokat írtam róluk. Én 2 éven keresztül minden délután járkáltam hozzájuk, információkat kértem, régen még konkrétan laveyvel is volt lehetőségem személyesen találkozni. Nem beszéltem vele körvetlenül, csak egy gyűlés szerűséget ő vezetett le.
A sátánizmus nekik csak marketing. Ugye az elején be kell fizetni egy "belépési díjat". Ha ezt nem teszed meg, akkor hiába vallod és éled teljes mértékben a lavey által megalkotott dolgokat, akkor sem tartozhatsz a sátánista egyházhoz, míg nem fizettél. Sátánizmusra még csak utaló jel sincsen náluk. Lavey ki is jelentette, hogy ő nem sátánizmusnak alkotta ezt a vallást, hanem azért, hogy az emberek élvezzék a saját életüket, ne másokkal foglalkozzanak. Gyakorlatilag ő maga jelentette ki/vallotta be, hogy amit ő csinál az nem sátánizmus, csak hedonizmus és egoizmus! Ennyi. Pont. Finito. Moui. Ebben nincs több!
Üdv, egy ES-t valló...
„Ha valakit, aki fontos számodra, boldoggá teszel, az ő boldogsága téged is boldoggá tesz.”
Ennyit az egoizmussal kapcsolatos vádakról.
„Minden sátánistának van egy bűne: az individualizmus"
Ennyit a többiről.
Elég megnézni a filmeket, könyveket, zenéket. Mi történik mindig? Vkit megszáll az ördög, de jön Isten (egy pap által) és segít ēs happy end. Itt kell elgondolkozni. Többről beszélünk, mint a sok "elhollywoodizált" sztoriról, ahol van gonosz meg jó és szinte gyerekkorunk óta belénk van táplálva, hogy 2 véglet van.
És mivan ha azt mondom nincs se jó se rossz? Ezen gondolkozott már valaki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!