Girlll3 kérdése:
Ti féltek a haláltól?
Figyelt kérdés
Én egyre jobban félek. Attól, hogy fájni fog, hogy valami fájdalmas baleset vagy betegség, természeti katasztrófa okozza majd. És attól is félek, hogy mi lesz utána. Nem is ertem mi értelme az életnek így, szenvedéssel meghalni, ritka, aki csak elalszik.2019. dec. 26. 17:21
11/19 anonim válasza:
Minden ember fél a haláltól, ha ez nem így lenne, akkor senki nem ragaszkodna az igazához.
12/19 anonim válasza:
A haláltól nem kell félni mert az élőknek nincs dolga a halottakkal, a halottaknak nincs dolguk az élőkkel. A halál pillanatában megszűnik az érzékelés.
Egyes vallások szerint testetlen lelkekként meglehetősen kietlen világban fogunk bolyongani az idők végezetéig.
Vannak ilyem hum-bugok.
Nem mi választottuk az életet, tehát nem rendelkezhetünk felette. Aki megteszi annak egyéni kompetenciája.
Az lesz mint a születés előtt.
Vissza kell térnünk ugyanoda ahonnan jöttünk.
13/19 anonim válasza:
4#, pedig még minimum 3 alkalommal számolj. XD 😃😃
Egyáltalán nem félek. Lehengerlő izgalommal tölt fel, amikor elképzelem a meghalásomat. Nagyon nagyon várom már.
14/19 anonim válasza:
Lesz*om hogy milyen a halál, ha folyton ezen rágódnék akkor az elvenné az Élet örömét, boldogságát. Jön amikor jönnie kell, addig viszont szeretnék élni, boldog lenni! Úgy élni, hogy amikor visszatekintek akkor azt mondhassam, igen wazze' ezért érdemes volt! Rajtam is múlik sikerülni fog-e.
15/19 anonim válasza:
Mivel én már jártam a halál torkában, így nem félek.
16/19 anonim válasza:
Aki nem fél tőle, az mind le lesz pontozva? Akkor tudod mit: rettegek, mindennap ezen kattogok és arra cseszem el az életemet, hogy csak a halálra gondoljak!
17/19 anonim válasza:
én az élettől félek.a halál már lezár valamit.az élet, csak szenvedés,kínlódás.
18/19 anonim válasza:
A halál után kilépsz a testedből, nem próbáltál még asztrálutazni? Én már hagytam el a testem tudatosan egy teknikával, igen hasonlit a tudatos álomhoz de itt kiszálsz a testedből, látod magad,ahogy fekszel az ágyon, nagyon nagy élmény,aztán csak rágondolsz a testedre és már vissza is tudsz jönni :) Ha kell az asztrálutazás teknikája akkor leírom :) Meg a bizonyitási módszert is,ugyanis lehet bizonyitani is az asztrálutazást...Írj privibe ha kell...
19/19 anonim válasza:
Én csakis attól rettegek, hogy mi fog velem történni a halálom után. A halálom módjától egyáltalán nem félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!