Én egyre jobban félek. Attól, hogy fájni fog, hogy valami fájdalmas baleset vagy betegség, természeti katasztrófa okozza majd. És attól is félek, hogy mi lesz utána. Nem is ertem mi értelme az életnek így, szenvedéssel meghalni, ritka, aki csak elalszik.
Ha neadjisten, elveszíted azt az embert aki a világot jelenti neked, akkor nem fogsz félni, ez teljesen biztos.
Legalábbis én azóta nem félek.
2019. dec. 26. 17:42
3/19 anonim válasza:
Nem. Volt halálközeli élményem, tudom, hogy hova megyek haza. A haldoklástól félek, a test kínlódásától, de az nem a halál. Te összekevered a kettőt.
2019. dec. 26. 17:45
4/19 anonim válasza:
Én nem a haláltól félek hanem attól hogy reinkarnálódok ebbe a k#rva világba.
2019. dec. 26. 17:51
5/19 anonim válasza:
Nem. A halál természetes dolog, az élet része. Nem kell tőle tartani, szerintem az élet sokkal félelmetesebb és fájdalmasabb tud lenni, mint a halál, de persze ez csak egyéni vélemény.
2019. dec. 26. 17:55
6/19 anonim válasza:
Igen. Minden ismeretlentől fél az ember. A nagy megvilágosodott mesterek azt mondják, hogy nincs halál, csak a test porlad el. A lélek örök és újra és újra leszületik amíg el nem éri a megvilágosodást. Persze hallani és olvasni a halál nemlétezéséről könnyű, de ott állni a kapujában...
Én mindig azt mondom, hogy előbb meg kell tapasztalni a halhatatlanságot, hogy soha többé ne félj a haláltól. Azoknak, akik klinikai halál állapotából tértek vissza, teljesen megváltozik az élete mert már tudják, hogy nincs halál.
2019. dec. 26. 18:01
7/19 anonim válasza:
Minek rágod magad rajta fölöslegesen?Éld az életed,hogy tartalmasan teljen.
Egyébként nem félek.
2019. dec. 26. 18:10
8/19 anonim válasza:
Én csak az odáig elvezető úttól félek. Magától a haláltól nem. Attól rettegek viszont,hogy hosszan tartó betegség lesz a vesztem.
2019. dec. 26. 18:11
9/19 anonim válasza:
Nem a haláltól félek, hanem a kíntól és fájdalomtól ami vele jár.
2019. dec. 26. 18:28
10/19 anonim válasza:
Akkor fog jönni amikor jönnie kell és ez nagyszerűvé fogja tenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!