Féltek a haláltól?
Én inkább attól félek,hogy fájdalommal fog járni a halálom.Hogy pokoli kínok között fogok meghalni.
Attól nem félek,hogy ha meghalok utána nélkülem élnek a családom,barátaim.
A nagymamám mondta sok sok éve,hogy ez ember addig él amíg emlékeznek rá.Így tudom,hogy a fiam,és a lányaim által,az unokáim által nem leszek elfelejtve.Utána meg ha már senki nem emlékszik rám,már régen nem fog számítani.
Érdekes téma ez.
És speciel nem félek tőle, mert törvényszerű, természetes, és mindenképp bekövetkezik. Csak a mai emberek szeretnek nem foglalkozni vele, de ha mégis, akkor csak rossz dolgokat kötnek hozzá. Pedig a természet törvényei nem rosszak, se nem jók, így van és kész. Ezen az ember nem tud változtatni.
Érdekel mi lesz a tudatommal a halál után. Lehet hogy a vallásoknak van igaza, lehet a materialistáknak. De az is lehet, hogy egy teljesen új, ember által eddig el nem képzelt dolog fog következni.
Bármi lehetséges. Én tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá, egyátalán nem félek tőle. Lehet mondjuk ha már ott lennék, hogy meghalok akkor rendesen paráznék.
Én például elég pesszimistán állok hozzá a jövőhöz, valahogy mindig úgy képzelem el mire felnövök el fog fognyi az olaj, nagy háborúk lesznek. Ettől független ugyanúgy tervezek a jövőbe, nem félek tőle. 15/F
Nem vagy pesszimista, ez realizmus :)
Az olaj el fog fogyni, és az emberiség történelmében mindig is lesznek hatalmas háborúk, ez mindig így volt, és így is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!