Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Féltek a haláltól?

Féltek a haláltól?

Figyelt kérdés
A gondolattól, hogy megszűnik a létezésetek, a jelenlegi tudatotok megsemmisül, hogy véget ér az élet, hogy a szeretteitek és ismerősötök nélküled fognak tovább élni, amíg ők is meg nem halnak...
2012. márc. 15. 11:49
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Én nem, mert hívő vagyok és hiszem, hogy létezik a túlvilág. ...viszont magától a halál előtti időszaktól félek, mert válogatott kínzásban lesz részem, mielőtt elmegyek. (beteg vagyok)
2012. márc. 16. 22:26
 12/16 anonim válasza:
.
2012. máj. 10. 19:07
 13/16 TheDarkGirl válasza:
Szerintem az emberek nem a haláltól félnek,hanem attól,hogy mi van utánna. Vagyhogy van-e egyáltalán valami utána. Mert mindenki attól fél,hogy vagy nem lessz semmi,vagy a pokola kell mennie... (már ha van,mert én nem nagyon hiszeka pokolan )
2012. jún. 22. 10:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Én csak attól tartok, hogy tényleg létezik Mennyország és Pokol.

Én elmúlni szeretnék.

Nincs kedvem az örökkévalóságig élni sehol. Ha meghalok, nem akarok létezni sehol.

60 év bőven elég az életből.

2012. aug. 4. 21:55
 15/16 anonim válasza:
Én inkább attól félek hogy mi lesz utána.
2012. dec. 28. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Kicsit régi a kérdés,de válaszolok,ha nem baj.

Én is rettegek,ha rá gondolok,szinte belső fájdalmam lesz...szeretteim elvesztéséről meg már inkább nem is írok,mert én valamiért nem tudom elfogadni ezt az egészet.

Ismerős elvesztése után jött rám ez az egész..aki csak 40 éves volt :(

Félek,hogy mi lesz utána,de szerintem semmi..olyan lesz szerintem,mikor még nem születtünk meg..én így gondolom.

2014. okt. 9. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!