Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki hogyan szabadult meg a...

Ki hogyan szabadult meg a felébredt kundalini szellemétől energiájától?

Figyelt kérdés
Ezt azoktól az emberektől kérdezem, akik valamilyen okkult (meditáció, jóga,New Age..) tevékenységből kifolyólag felébresztették magukban ezt az erőt(szellemet), majd miután nyilvánvalóvá vált számukra a szellem minősége , megtértek a Teremtő Atyához! A kundalini szelleme azért is veszelyes mert amikor felébred végig halad a csakrakon es kinyitja a szellemi ház(emberi test) ajtaját, amin keresztül a szellemek es a démonok bűnök elkövetésekor, jogalapot formálva ezzel, belepnek az alany testebe es elkezdődik a vádlás es a belső rombolás! Ezert ez a megtért hívő életében egy visszatérő probléma lehet.

#kereszténység #okkultizmus #megtérés #kunalini #jóga meditáció
2019. dec. 14. 17:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nekem is fel lett "ajánlva" a megtérés,már majdnem kisült az agyam de annál sokkal racionálisabban gondolkodom hogy belemenjek ilyenbe. Egy gondolati zsákutcának tartom, bár senkit nem ítélek el érte. Többféle drogot használtam volt hogy egyszerre is, és voltak lezáratlan múltbéli ügyeim amiket sikerült magam mögött hagynom. Ezentúl egészségesebben fogok élni, sportolok, próbálok minél többet átadni a tapasztalataimból másoknak és találni egy hozzám illő/hasonló párt. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.

Egyébként a szervezet adrenalin termelésének baszkurálása váltja ki, nincs benne semmi okkult vagy paranormális. Én is láttam jeleket és furcsa megmagyarázhatatlan összefüggéseket, de mivel még mindig nem ismerjük teljesen az agy működését ezért semmit nem állíthatunk biztosan. Még Istent sem.

2020. febr. 7. 15:37
 22/24 A kérdező kommentje:

Es miért akartál ettől az erőtől megszabadulni? Milyen hatással volt rád?

Amúgy engem nem lep meg hogy a drogozás is felébresztheti ezt az erőt, mert a drog pszichikai kapukat nyit meg! Régebben a sámánok es varázslók is használtak drogot hogy kapcsolatba lépjenek szellemekkel!

2020. febr. 9. 20:07
 23/24 anonim ***** válasza:

Azért akartam megszabadulni tőle, mert zavart a nyomás a mellkasomban és a hátamban, és a halálfélelem leárnyékolta a józan gondolkodásomat és ítélőképességemet. Egy pár nap annyira kiesett hogy nem emlékszem arra mi történt. Valószínűleg semmi csak döglöttem a szobámban, de akkor is ijesztő.

A bedrogozott sámánokhoz fordultak tanácsért az emberek az ősi időkben, nem furcsa egy kicsit?

2020. febr. 9. 21:20
 24/24 A kérdező kommentje:

igen használtak hallucinogéneket!

Az sem lep meg hogy nyomasztónak és ijesztőnek élted meg!

[link]

2020. febr. 9. 22:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!