Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki hogyan szabadult meg a...

Ki hogyan szabadult meg a felébredt kundalini szellemétől energiájától?

Figyelt kérdés
Ezt azoktól az emberektől kérdezem, akik valamilyen okkult (meditáció, jóga,New Age..) tevékenységből kifolyólag felébresztették magukban ezt az erőt(szellemet), majd miután nyilvánvalóvá vált számukra a szellem minősége , megtértek a Teremtő Atyához! A kundalini szelleme azért is veszelyes mert amikor felébred végig halad a csakrakon es kinyitja a szellemi ház(emberi test) ajtaját, amin keresztül a szellemek es a démonok bűnök elkövetésekor, jogalapot formálva ezzel, belepnek az alany testebe es elkezdődik a vádlás es a belső rombolás! Ezert ez a megtért hívő életében egy visszatérő probléma lehet.

#kereszténység #okkultizmus #megtérés #kunalini #jóga meditáció
2019. dec. 14. 17:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

"kundalíni visszatérő tünetei" :D micsoda hülye! :D

Méghogy "enyhén alultájékozott"...menj vissza a vallás kategóriába..

2019. dec. 14. 21:58
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
..és ne csodálkozz rajta,hogy itt nem kapsz értelmes választ..
2019. dec. 14. 21:59
 13/24 A kérdező kommentje:

A vallási kategóriába írtam a kérdésem de a GYk tett ide! A kérdéseket a GYK kategorizálja!

Egy jó tanács

Ha a kérdés nem neked szól akkor csak hagyd figyelmen kívül!

2019. dec. 14. 22:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

A kundalini egy erős, gyönyörű, és felkészületlen ember esetében veszélyes dolog.

Ha valaki meditációk és jógák során, több év után eljut arra a szintre hogy felemelkedjen a kundalinije az tulajdonképpen "megvilágosodik".

Szóval nem fog olyanokat beszélni mint amiket te hordasz össze a általad megadott leírásban, és semmi esetre sem akar megszabadulni tőle.

A felemelkedett kundalini egy magasabb tudatállapotot, pozitivitást, nyugalmat, boldogságot, valamint több éves munka gyümölcsét jelenti.

Ezt mindenki elérheti csak óvatosan és tudatosan kell csinálni:)

Egyébként több szempontból is zagyvaság amit írtál, javaslom töltsd hasznosabb dolgokkal az idődet annál hogy próbálsz minél több megtévesztést írni egy mondatba.

2019. dec. 16. 02:43
 15/24 A kérdező kommentje:

A kundalíni egy borzasztóan veszelyes energia, mindenki számára, csak nem mindenki veszi ezt észre, mert a spirituális gőg elvakithatja az embert!

Azt mondani, hogy azok számára okoz gondot akik felkészületlenek, akik spirituálisan fejletlenek, nincsenek megfelelő tudatszinten borzasztóan lekezelő és lenéző dolog!

Amikor jógáztam és meditáltam mindvégig próbáltam alázattal es körültekintéssel hozza állni a dolgokhoz! Sohasem hagytam hogy elvakítson a kezdeti siker! Baromi könnyű lett volna azt gondolni nekem is, hogy magasabb tudati szinten vagyok a többiéknél.

Az hogy ki milyen alázattal áll ehhez a dologhoz talán annak is köze van hogy mit var el az ember ettől az egésztől! Milyen céllal kezd el jógázni milyen melyre akar leásni!

Ha valaki a legvégső igazság keresésére akarja használni, akkor nem elégszik meg köztes állomásokkal!

Persze ha valamiben elértünk egy fajta eredményt akkor nehéz kritikusnak maradni ezzel szemben, mert az elvenné a sikerélményünket. Arról nem is beszelve ha kiderül hogy rossz irányba haladtunk szembe is kell nézni a következményekkel! Ehhez pedig bátorság kell!

A kritizáló hozzászólokhoz csak annyit szeretnek kérdezni hogy mennyire lehet hiteles a ti hozzászólásotok es véleményalkotásotok ha csak az egyik úton indultatok el a másik úton pedig soha nem is jártatok! Azok akik mind a két úton jártak, mind két oldal tapasztalatával rendelkeznek! Ismerik a kundalinit is es ismerik a Szent Szellemet is! A kettő pedig nem ugyanaz!

Ha a Szent Szellem beigazolja hogy a Kundalíni az ellenség energiája akkor te ezt hogy vonhatod kétségbe úgy, hogy soha nem tapasztaltad meg a Szent Szellemet?!

2019. dec. 17. 20:31
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező!

Téged a saját előítéletes gondolkodásod határoz meg. Valami olyan ellen küzdesz, amit valójában nem ismersz. A belőled fakadó düh és ellenkezés valószínűleg saját belső frusztrációd (kielégületlenséged, hiányod) eredménye. Te még nem vagy semmiről meggyőz(őd)ve, de szeretnéd az egész világot meggyőzni az igazadról.

2020. jan. 19. 22:26
 17/24 anonim ***** válasza:
60%

Egy érdekesség:

a kundalini okkult neve: UR. (VR)

2020. jan. 19. 22:28
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudtam hogy létezik ilyesmi soha nem is érdekelt ez a téma, de mivel senki nem tudta megmagyarázni mi történik velem addig keresgéltem mire kiderült hogy felébresztettem.

Én annyit értettem meg belőle, hogy addig fog ólálkodni bennem amíg meg nem szabadulok a rossz szokásaimtól(már majdnem mindet elhagytam),és le nem zárom a múltam sérelmeit és fájdalmait.

2020. febr. 5. 17:14
 19/24 A kérdező kommentje:

a 16-17-es válaszoló gondolom egy!

Nekem nem előítéleteim vannak, hanem tapasztalataim! Neked vannak előítéleteid a másik oldallal szemben! Azt nem állítom hogy mindent tudok a kundalini működéséről , de egyet biztosan tudok ! Mégpedig azt hogy nem jo helyről származik! És erről meggyőződésem van!

2020. febr. 6. 20:20
 20/24 A kérdező kommentje:

18

Hogy ébredt fel benned ez az erő es miért akarsz tole megszabadulni! Leírnád részletesen légy szíves hogy mások is okuljanak belőle! Köszönöm

2020. febr. 6. 20:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!