Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Erre van-e valami magyarázat?

Erre van-e valami magyarázat?

Figyelt kérdés

[link]

Polaris csillag:

[link]

[link]

[link]

❕Did you know❔ - Lapos földes vagyok, tehát így tessék tekinteni érdeklődésemre 😉

2019. nov. 28. 10:41
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
73%

Egyrészt az Orion öv és a piramisok közötti összefüggés bár látványos, de csak egy hipotézis. Másrészt:

[link]

2019. nov. 28. 11:09
 2/47 anonim ***** válasza:
71%
Mibajod?
2019. nov. 28. 11:09
 3/47 anonim ***** válasza:
43%

Plusz vitaindító cikk. :)

"Using astronomical computer programs, Mr Bauval dialled back the skies over Giza to the supposed date of the construction of the Pyramids  –  2500BC. Disappointingly they could find no match.

But 2500BC was during the astronomical Age of Taurus  – represented by a bull.

Dialling the starfields back thousands of years, Robert Bauval was able to find an amazing match — in 10500BC, whilst the pyramids matched Orion's belt, the Sphinx was looking directly at the constellation of Leo.

10500BC marked the dawning of the Age of Leo and, even more astonishingly, the date the pyramids and Sphinx’s position relative to the nearby River Nile matched Orion and Leo’s position relative to the Milky Way."

[link]

2019. nov. 28. 11:15
 4/47 A kérdező kommentje:

Hát ez nagyon szép és jó, de sajnos nem tudok angolul.

Esetleg kaphatnék valami sms verziót ebből az egészből?

Magyarul.

2019. nov. 28. 11:40
 5/47 anonim ***** válasza:
32%

Lapos földes szemszögből kizárt, hogy legyen magyarázat. Amúgy bármely képre ezer lehetőség van, én közülük egyet említek: hozzáértő kezében egy jó képszerkesztő csodákra képes. Még rólad is bebizonyítja, hogy lapos vagy. Nem viccelek, a szemet nagyon könnyű becsapni (lásd optikai csalódások című néhány millió cikket az interneten).

De természetesen egy jó fényképész is tud csodákat. Ha nem is pont ilyent, de hasonlókat már követtem el én is, pedig e téren csak amatőr vagyok.

2019. nov. 28. 11:47
 6/47 A kérdező kommentje:

"Lapos földes szemszögből kizárt, hogy legyen magyarázat."

Hát akkor mondjátok el Helio-centrikus szemszögből, hogy megérthessem azt, ti hogy gondolkoztok.

2019. nov. 28. 11:53
 7/47 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként roppant szomorú, hogy 2019ben itt tartunk, hogy "lapos földes szempont".

Komolyan, francnak vannak tudósok, kutatók...Egész életükben azon dolgoznak, hogy az emberiség tudását gyarapítsák, aztán jön pár "okos" és le akarja nullázni őket. Egyszerűen szomorú.

2019. nov. 28. 12:05
 8/47 A kérdező kommentje:
🤷‍♂️
2019. nov. 28. 12:05
 9/47 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező, tanulj meg angolul.

A lényeg, hogy számítógépes szimulációkkal visszakövethető hogyan álltak a csillagok akkoriban.

Ez választ is ad a kérdésedre. Főleg hogy nem lapos a Föld.

2019. nov. 28. 12:08
 10/47 A kérdező kommentje:

"számítógépes szimulációkkal visszakövethető hogyan álltak a csillagok akkoriban."

De még mindig úgy állnak azok a bizonyos csillagok 🤷‍♂️

2019. nov. 28. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!