Veres Béla1 kérdése:
Logikusan gondolkodva létezhet Örökmozgó?
Figyelt kérdés
Üdvözlök mindenkit!Természetesen tanultam fizikaórán az energiamegmaradás törvényét.Eddig mindenki fizikai síkon gondolkodik,amikor szóba kerül az Örökmozgó.Ezúton hivatalosan is bejelentem,hogy megfejtettem milyen hibát követett el az összes Örökmozgó "feltaláló"Én azonban logikailag tovább viszem a témát.Ha én is elkövetném ezt a hibát,akkor 100 %-ig biztos vagyok abban,hogy nem működne.Én egy olyan lehetőséget találtam,amelyet még soha,senki nem talált meg.Ebben az esetben logikailag benne van az esély,hogy továbbra sem működne az Örökmozgó.Azonban logikailag lehet esély arra,hogy mégis működne.Próbáltam egyszerűen fogalmazni,bízom abban,hogy érthető.2019. aug. 25. 23:34
31/33 anonim válasza:
30 Well, that escalated...oh wait. It did not.
33/33 Wadmalac válasza:
Ez az ingyenenergia kicsit lassabban termelődik a tervezettnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!