Logikusan gondolkodva létezhet Örökmozgó?
#10-nek:
Nem csak a hagyományos fizikában van az energiamegmaradás. A kvantummechanika ugyanúgy kiadja (függetlenül attól, hogy relativisztikus távlatokról beszélünk).
Kérdezőnek:
Az energiamegmaradás törvényét a fizika levezette matematikai eszközökkel. A matematika nem elég logikus?
Az energiamegmaradás törvénye nyílt rendszerben is igaz, és a világunkban mindenütt (kvantumszinten átlagban igaz csak).
Kérdező: idáig üres dumát nyomtál.
Leírnál valami konkrétumot?
Tudod: most a tudományon vagyunk. Itt nincs mellébeszélés.
Szia!
Ez csak egy amolyan gondolat...
Szerintem alapvetően az a baj, hogy az emberek nem nézik a "teljes képet". És itt akkor még nem is spirituális dolgokról beszélek. Igen. Véleményem szerint létezik olyan, hogy örökmozgó hiszen az egész világmindenség az. Naprendszerünk, bolygók, üstükösök vándorlása... mi ez ha nem örökmozgás? Az egész ugyan egy olyan közegben történik ahol gravitációs együttható az van, ellenhatás pedig minimális. Viszont így ezt nézve maga a fogalom akkor létezik... nem?
A fogalom valóban létezik, de a világunk nem örökmozgó.
Szépen lassan (nagyon-nagyon lassan) le fog állni.
Kérdező!
Várjuk a kifejtésedet. Most már ugyan az ezotérián vagyunk, de az üres dumát itt sem szokták díjazni!
Rengeteg örökmozgóról bebizonyították már, hogy miért nem működik.
De egy idő óta ismerjük az energiamegmaradás törvényét, és EZÉRT tudjuk azt, hogy egyetlen örökmozgó sem működhet.
Azt javasolom, hogy ne várj a szenzációs felfedezésed közlésével. Annál hamarabb megkapod a Nobel-díjat, nem?
Vannak akik logikusan gondolkodnak és szerintük lehet örökmozgót csinálni:
Legalábbis szeretném azt hinni, hogy logikusan gondolkodnak, és nem színtiszta hülyék ülnek a kormányzati döntéshozás pozícióiban...
Khm...
itt nem az örökmozgó volt a lényeg, hanem a pénz.
Az meg már elment: bottal üthetjük a nyomát.
"Két dolgot biztosan állítok és ez nemcsak üres duma.Az egyik,hogy megfejtettem a hibát.A másik,hogy olyan lehetőséget találtam,amelyet még soha,senki."
Én is rájöttem, szóval már ketten vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!