Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Logikusan gondolkodva létezhet...

Veres Béla1 kérdése:

Logikusan gondolkodva létezhet Örökmozgó?

Figyelt kérdés
Üdvözlök mindenkit!Természetesen tanultam fizikaórán az energiamegmaradás törvényét.Eddig mindenki fizikai síkon gondolkodik,amikor szóba kerül az Örökmozgó.Ezúton hivatalosan is bejelentem,hogy megfejtettem milyen hibát követett el az összes Örökmozgó "feltaláló"Én azonban logikailag tovább viszem a témát.Ha én is elkövetném ezt a hibát,akkor 100 %-ig biztos vagyok abban,hogy nem működne.Én egy olyan lehetőséget találtam,amelyet még soha,senki nem talált meg.Ebben az esetben logikailag benne van az esély,hogy továbbra sem működne az Örökmozgó.Azonban logikailag lehet esély arra,hogy mégis működne.Próbáltam egyszerűen fogalmazni,bízom abban,hogy érthető.
2019. aug. 25. 23:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

#10-nek:

Nem csak a hagyományos fizikában van az energiamegmaradás. A kvantummechanika ugyanúgy kiadja (függetlenül attól, hogy relativisztikus távlatokról beszélünk).

Kérdezőnek:

Az energiamegmaradás törvényét a fizika levezette matematikai eszközökkel. A matematika nem elég logikus?

2019. aug. 26. 11:03
 12/33 anonim ***** válasza:
84%

Az energiamegmaradás törvénye nyílt rendszerben is igaz, és a világunkban mindenütt (kvantumszinten átlagban igaz csak).

Kérdező: idáig üres dumát nyomtál.

Leírnál valami konkrétumot?

Tudod: most a tudományon vagyunk. Itt nincs mellébeszélés.

2019. aug. 26. 11:22
 13/33 Krúdy Gyula ***** válasza:
9%

Szia!

Ez csak egy amolyan gondolat...

Szerintem alapvetően az a baj, hogy az emberek nem nézik a "teljes képet". És itt akkor még nem is spirituális dolgokról beszélek. Igen. Véleményem szerint létezik olyan, hogy örökmozgó hiszen az egész világmindenség az. Naprendszerünk, bolygók, üstükösök vándorlása... mi ez ha nem örökmozgás? Az egész ugyan egy olyan közegben történik ahol gravitációs együttható az van, ellenhatás pedig minimális. Viszont így ezt nézve maga a fogalom akkor létezik... nem?

2019. aug. 26. 20:47
 14/33 anonim ***** válasza:
78%

A fogalom valóban létezik, de a világunk nem örökmozgó.

Szépen lassan (nagyon-nagyon lassan) le fog állni.

Kérdező!

Várjuk a kifejtésedet. Most már ugyan az ezotérián vagyunk, de az üres dumát itt sem szokták díjazni!

2019. aug. 26. 20:58
 15/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Tisztázzunk valamit.Én egyetlen szóval sem állítottam,hogy feltaláltam az Örökmozgót.Azt is értem,hogy az energiamegmaradás törvénye megdönthetetlen.Érdekes módon egyetlen válasz sem érkezett,hogy milyen hibát követtek el az eddigi "feltalálók".Illetve egy mégis,hogy nincs mit megfejteni.Két dolgot biztosan állítok és ez nemcsak üres duma.Az egyik,hogy megfejtettem a hibát.A másik,hogy olyan lehetőséget találtam,amelyet még soha,senki.Persze,ezt már a kérdés kiírásánál is leírtam.Természetesen más fórumokon is felvethetném ezt a témát,de valószínűleg ott is hasonló válaszok érkeznek majd.Terveim szerint 2020 elején nyilvánosságra hozom a megfejtett hibát.Ezután sor kerülhet annak a lehetőségnek a megismertetésére,amelyre eddig senki sem gondolt.
2019. aug. 26. 23:32
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg örökmozgóról bebizonyították már, hogy miért nem működik.

De egy idő óta ismerjük az energiamegmaradás törvényét, és EZÉRT tudjuk azt, hogy egyetlen örökmozgó sem működhet.

Azt javasolom, hogy ne várj a szenzációs felfedezésed közlésével. Annál hamarabb megkapod a Nobel-díjat, nem?

2019. aug. 26. 23:40
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Tehát te többet tudsz mint a 150+ IQ-s koponyák akik az egész életüket a tudománynak szentelték? Írd csak le az elméletedet, biztos vagyok benne, hogy leszünk páran akik csípőből megcáfoljuk, és legalább nem pazarlod az idődet a témára többet.
2019. aug. 27. 00:11
 18/33 anonim ***** válasza:
27%

Vannak akik logikusan gondolkodnak és szerintük lehet örökmozgót csinálni:

[link]

Legalábbis szeretném azt hinni, hogy logikusan gondolkodnak, és nem színtiszta hülyék ülnek a kormányzati döntéshozás pozícióiban...

2019. aug. 27. 00:27
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Khm...

itt nem az örökmozgó volt a lényeg, hanem a pénz.

Az meg már elment: bottal üthetjük a nyomát.

2019. aug. 27. 01:17
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

"Két dolgot biztosan állítok és ez nemcsak üres duma.Az egyik,hogy megfejtettem a hibát.A másik,hogy olyan lehetőséget találtam,amelyet még soha,senki."

Én is rájöttem, szóval már ketten vagyunk.

2019. aug. 27. 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!