Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Logikusan gondolkodva létezhet...

Veres Béla1 kérdése:

Logikusan gondolkodva létezhet Örökmozgó?

Figyelt kérdés
Üdvözlök mindenkit!Természetesen tanultam fizikaórán az energiamegmaradás törvényét.Eddig mindenki fizikai síkon gondolkodik,amikor szóba kerül az Örökmozgó.Ezúton hivatalosan is bejelentem,hogy megfejtettem milyen hibát követett el az összes Örökmozgó "feltaláló"Én azonban logikailag tovább viszem a témát.Ha én is elkövetném ezt a hibát,akkor 100 %-ig biztos vagyok abban,hogy nem működne.Én egy olyan lehetőséget találtam,amelyet még soha,senki nem talált meg.Ebben az esetben logikailag benne van az esély,hogy továbbra sem működne az Örökmozgó.Azonban logikailag lehet esély arra,hogy mégis működne.Próbáltam egyszerűen fogalmazni,bízom abban,hogy érthető.
2019. aug. 25. 23:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

#11 vagyok megint.

A kérdésedre mindenki megadta a választ, ugyanis - és most idézem - ,,Logikusan gondolva létezhet Örökmozgó?". Minden hozzászóló leírta, hogy nem. A teljes világegyetemet leíró elméletek (klasszikus fizika, relativisztikus fizika, kvantummechanika, relativisztikus kvantummechanika, stb.) mindegyike egyértelműen kimondja az energiamegmaradás törvényét, amiből pedig azonnal következik a perpetum mobile megvalósíthatatlansága.

A kémikusoknak az aranycsinálás, a fizikusoknak a végtelen energia előállítása maradt meg a kuruzsló korszakból.

U.i.: A hiba amit elkövettek az ezzel kísérletezők, hogy azt hitték lehet készíteni ilyen eszközt (ide nem sorolva a korai, tisztázatlan elméletű gyakorlati korszakot). Ha neked mégis sikerült, szerintem mindenki kíváncsian várja. Még publikációt is segítek megírni. :P

2019. aug. 27. 01:52
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Miből gondolod, hogy olyan dolog jutott eszedbe, ami az eddig élt sok milliárd embernek még soha? És hogy állíthatod ezt biztosra? Talán nem csak zseniális gondolkodó, hanem médium is vagy? És miért is kell 2020-ig várni? Mi lesz akkor? Továbbá miért teszel fel olyan kérdést, amiben 100%-ban biztos vagy, hogy tudod a választ? Ez az oldal nem erre való.
2019. aug. 27. 02:36
 23/33 A kérdező kommentje:
Ha megnézed az élet minden területét(autóipar,telefon,gyógyszer,stb.)akkor láthatod,hogy minden fejlődik.Például 40 évvel ezelőtt miért nem valósították meg az önvezető autót?Ez csak egyetlen példa.A Szabadalmi Hivatalnál miért lehet levédetni találmányokat?Miért nem jutott eszébe több milliárd embernek korábban?
2019. aug. 30. 22:18
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Az önvezető autó már sokkal (sokkal) korábban eszébe jutott rengeteg embernek, főleg sci-fi íróknak.

De attól, hogy valakinek eszébe jut valami, még nem lesz belőle valóság.

Az önvezető autókhoz szükéges mesterséges intelligencia és kognitív rendszerek most értek el arra a szintre, hogy az ötletből rengeteg munkával termék szülessen.

Dolgozhattak volna rajta 50 évvel ezelőtt akármennyit (dolgoztak is nagyon sokat), nem volt elegendő számítási erő és tárhely kapacitás, hogy elég jó MI rendszerek szülessenek.

Az örökmozgó pedig egy teljesen más kategória. Még csak nem is arról van szó, hogy nem elég fejlett a technika hozzá, hanem konkrétan tudjuk, hogy lehetetlen, konkrétan badarság.

Téma lezárva.

2019. aug. 30. 22:38
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Én már régen a gyakorlatba is átültettem a kérdező elméletét és működik. Legalábbis ha a kérdező is rátalált a helyes útra. Jövőre a bejelentésén meglátjuk, hogy a kérdező is logikusan gondolkodik, vagy csak egy a sok szerencsétlen lúzer közül...
2019. aug. 30. 23:26
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Na mikor jön végre a nagy leleplezés?
2020. jan. 4. 21:27
 27/33 anonim válasza:
0%

Szerintem az örökmozgó kèrdèsère a megoldás abban rejlik, hogy nem a földi körülmènyek között kellene probálkozni. Hanem pl a világűrben.

Ott pl sujtalanság ès vákumban biztos több siker lenne.

2021. ápr. 2. 02:41
 28/33 anonim válasza:
0%
Továbbá azt nem èrtem , hogy mièrt is nem lehet a föld mágneses erejèt megcsapolni. A föld is egy nagy dinamó.
2021. ápr. 2. 02:43
 29/33 anonim ***** válasza:

Meg lehet csapolni, de abból nem lesz örökmozgó.

Úgy lehet megcsapolni, hogy mozogsz a Földhöz képest, és akkor van vége, mikor leállsz.

2021. ápr. 2. 13:06
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"Terveim szerint 2020 elején nyilvánosságra hozom a megfejtett hibát.Ezután sor kerülhet annak a lehetőségnek a megismertetésére,amelyre eddig senki sem gondolt."

Still waiting.

[link]

2021. ápr. 2. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!