Érdekelne, ki tartja befelé fordulónak, Introvertáltnak, és ki kifelé fordulónak (extrovertáltnak) magát? Melyik napjegybe tartozol, azt feltétlen írd oda.
En nem allitottam,h osszefugg a napjeggyel.
Sot ez erdekel,h mivel fugghet ossze.
Az altalanos jellemzesben szoktak irni,h pl.az Ikrek inkabb kifele fordulo.
Nem is nagyon lattam meg zarkozott Ikreket.
Azok alapján, amiket eddig olvastam, a horoszkóp déli (VII-12.) vagy északi (I-6.) házaiban való bolygótúlsúly inkább az életfeladatok színterének szemszögéből utal az intro/extrovertáltságra.
Tehát a déli bolygótúlsúly inkább a konkrét, külvilágban végrehajtott tettek által megoldandó életfeladatokat takarja. Ezért megjelenik a kifelé, a külvilág felé fordulás szükségessége; és jobb esetben erre való belső késztetés is.
Az északi bolygótúlsúly pedig inkább a belső világban való munkálkodást követeli meg. Belső látásmód, gondolkodásmód, hozzáállás, érzelmi világ: ezeken való közvetlen munkálkodás. Ezzel pedig megjelenik a belső világ felé fordulás szükségessége; és jobb esetben erre való belső késztetés is.
A bolygók pólustúlsúlya pedig alapjaiban, karakteri szinten ad egyfajta intro/extrovertált jelleget. Ugye, negatív túlsúly introvertált, pozitív túlsúly extrovertált jelleget.
_______
A bolygóknak, tengelyeknek nem egyforma a pontértéke. A Nap, a Hold és az Aszcendens mindig több pontot kap. De ebbe jobban nem mennék bele, mert a bolygók pontértékének kiszámítása még nem teljesen tiszta számomra. Többféle rendszer is létezik belőle.
D-Mano, a kelet-nyugat tengellyel mi a helyzet? Mert amit az észak-délivel kapcsolatban írsz, azt én a kelet-nyugatival összefüggésben ismerem.
Igazad van, sok mindenben nincsenek egységes állaspontok.
Skorpió introvertált.
Párom kos ő kifejezetten extrovertált, szóval nem nagy hülyeség amire gondoltál kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!