Érdekelne, ki tartja befelé fordulónak, Introvertáltnak, és ki kifelé fordulónak (extrovertáltnak) magát? Melyik napjegybe tartozol, azt feltétlen írd oda.
Figyelt kérdés
Kezdem én.Rák, és intro vagyok.2018. okt. 4. 17:22
7/41 anonim válasza:
Bak és introvertált. Elég erősen.
8/41 anonim válasza:
Ma már fogalmam sincs.
Oroszlán, Tűz-Sárkány, szangvinikus-kolerikus erős melankolikus beütéssel. Úgyhogy kell bennem extrovertáltnak lennie, de ez az életemen elég kevéssé látszik, mindig is szerettem egyedül lenni és gondolkodni, inkább fák legyenek körülöttem, mint emberek... De bőbeszédűség az van :) Most találjam ki, mi vagyok, eh, szinte senki sem tiszta semmiféle besorolás szerint...
9/41 A kérdező kommentje:
Vannak erre tesztek a neten,ha erdekel,guglizz ra.Erdekes.
2018. okt. 4. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!