Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mióta sejti az...

Szerintetek mióta sejti az ember a földönkívüliek létezését? Feltétlen a kezdetktől kezdve?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

már az ősi kultúrák is istenekben hittek akik "földön kívüliek" voltak

szóval _sejteni_ az első perctől kezdve

ma már _tudjuk_ hogy vannak, csak épp nem tudunk kapcsolatba lépni velük a hatalmas távolságok miatt

(a földi ufó észlelések pedig mind kamu)

2014. ápr. 3. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:

"ma már _tudjuk_ hogy vannak"

facepalm

2014. ápr. 3. 16:45
 3/12 anonim ***** válasza:

"ma már _tudjuk_ hogy vannak"

mióta?ezek szerint nem olvastam a tegnapi indexet és lemaradtam erről...haverom régóta mondja hogy valamiről lemaradok ha nem vagyok elég "index mániás" szóval LOL

a kérdésre: az ókorban azt hitték hogy istenek,pár ilyen isten meg más bolygóról származott pl: a germán mitológiában, de a modern korban kezdték csak felkapni a témát.Nem hiszem hogy Mátyás és a fekete sereg a csata szünetekben erről beszélt volna.

2014. ápr. 3. 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:

A televízió kezdete óta. Illetve a filmezés kezdete óta.

Az első idegen lényes film, ha jól emlékszem az "51 es körzet" 1967-1968 akkor még a mozikban mutogatták a filmet, egycsapásra megszaporodtak az ufótörténetek. Aki megálmodott valamit, az mind igaz történetként adta elő!

A médiában való szereplés nyomta előre a dolgot.

2014. ápr. 3. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:
A tanult embernek leszűkül a látóköre! Az a régész, történész, aki az anyja hasában már ezzel a beállítottsággal indult útjára, megszerezve diplomáját azt bizonygatja, hogy földönkívüliek már az ember előtt léteztek, és ma is itt vannak köztünk.
2014. ápr. 3. 17:24
 6/12 anonim ***** válasza:

5-ös Daniel Jackson-ra gondolsz?:D

3-as a roswelli eset volt az első dolog ami után megszaporodtak az ufo észlelések és paranoiák ha nem csal az emlékezetem..

2014. ápr. 3. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Bizonyíthatóan a Sumer civilizáció kezdetétől, mivel már az ékírásos táblák is égből jövő isteneknek írták le az annunakikat (tehát tudták róluk, hogy nem földiek voltak) hogy azelőtt tudtak-e az emberek róluk jó kérdés, mert csak nagyon kevés lelet került elő 10000 évvel ezelőttről . Ha engem kérdezel szerintem igen, én olyan 300-400ezer évvel ezelőttire teszem az első találkozásokat .
2014. ápr. 3. 17:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyes mítoszbéli istenségeket és jövevényeket is nevezhetnénk földönkívülinek.

Ám a legkonkrétabban mások fogalmazták meg.

Időszámításunk előtt 500-340 körül járunk. Görög filozófusok -köztük Anaxarchus és Epikurosz - úgy vélték, hogy a végtelen számú világokban, biztos van más bolygókon is élet a miénken kívül. ( Meg kell jegyezni, hogy ők nem gondolták azt, hogy ide jöttek volna, csak megfogalmazódott bennük a földönkívüli lények gondolata. )

Szóval már ekkoriban sejtették.

Szóval ennyit a tv-ről meg a modern korról. lol

George Adamski

2014. ápr. 3. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:
néhány portálon terjednek olyan vélemények, miszerint az emberi fajt az idegenek hozták létre(teremtették) genetikai manipulációval. ekkor a tudást is kódolták a génekben, hogy az emberiség tisztában legyen a teremtőjük kilétével. ez a genetikai tudás(tudat alatti tudás) felelős az összes vallásért. a földönkívüli lény mizéria azért indult be, mert most kezd tudatosulni a bekódolt információ. eszerint azóta sejtjük, mióta az ember tapossa ezt a bolygót.
2014. ápr. 4. 06:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen... És nem lenne sokkal egyszerűbb elképzelni a bolygót a kietlen Naprendszerben, a hatalmas semmiben, milliárd fényév távon megszámlálhatatlan csillaggal, és abból következtetni, hogy talán máshol is van élet, talán értelmes is... Belénk van kódolva, aha...
2014. ápr. 4. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!