Szerintetek mióta sejti az ember a földönkívüliek létezését? Feltétlen a kezdetktől kezdve?
már az ősi kultúrák is istenekben hittek akik "földön kívüliek" voltak
szóval _sejteni_ az első perctől kezdve
ma már _tudjuk_ hogy vannak, csak épp nem tudunk kapcsolatba lépni velük a hatalmas távolságok miatt
(a földi ufó észlelések pedig mind kamu)
"ma már _tudjuk_ hogy vannak"
facepalm
"ma már _tudjuk_ hogy vannak"
mióta?ezek szerint nem olvastam a tegnapi indexet és lemaradtam erről...haverom régóta mondja hogy valamiről lemaradok ha nem vagyok elég "index mániás" szóval LOL
a kérdésre: az ókorban azt hitték hogy istenek,pár ilyen isten meg más bolygóról származott pl: a germán mitológiában, de a modern korban kezdték csak felkapni a témát.Nem hiszem hogy Mátyás és a fekete sereg a csata szünetekben erről beszélt volna.
A televízió kezdete óta. Illetve a filmezés kezdete óta.
Az első idegen lényes film, ha jól emlékszem az "51 es körzet" 1967-1968 akkor még a mozikban mutogatták a filmet, egycsapásra megszaporodtak az ufótörténetek. Aki megálmodott valamit, az mind igaz történetként adta elő!
A médiában való szereplés nyomta előre a dolgot.
5-ös Daniel Jackson-ra gondolsz?:D
3-as a roswelli eset volt az első dolog ami után megszaporodtak az ufo észlelések és paranoiák ha nem csal az emlékezetem..
Egyes mítoszbéli istenségeket és jövevényeket is nevezhetnénk földönkívülinek.
Ám a legkonkrétabban mások fogalmazták meg.
Időszámításunk előtt 500-340 körül járunk. Görög filozófusok -köztük Anaxarchus és Epikurosz - úgy vélték, hogy a végtelen számú világokban, biztos van más bolygókon is élet a miénken kívül. ( Meg kell jegyezni, hogy ők nem gondolták azt, hogy ide jöttek volna, csak megfogalmazódott bennük a földönkívüli lények gondolata. )
Szóval már ekkoriban sejtették.
Szóval ennyit a tv-ről meg a modern korról. lol
George Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!