A földönkívüliek ember "rablásai" és vizsgálatai, kísérletezgetései nem hágnak át egyetlen Univerzális tövényt sem?
404 azt írta, hogy azért nem spannolnak velünk a földönkívüliek, mert "ilyenek" vagyunk. Nem sok törvényt tudunk. Amit eddig 404 írt róluk, csupán az tűnt ki, hogy a technológiájuk fejlettebb lehet, de érzelmileg és mentálisan nem látok sok különbséget. (A leírtak alapján!)
Kérem a válaszolókat kerüljék a személyeskedést és az értelmetlen trágár beszédet, ami nem egyenlő a humorral. :)
Köszönöm
Valószínúleg ezek univerzális banditák lehetnek, akik az emberekből készítik el a világpusztito fegyvereiket és ezért van szükség a DNS ünkre..
Am ET. mondta hogy ezért a minimum büntetés egy fényév fogytiglan lehet a tejutrendszeren kívűl,de a tejutrendszerbe nem terjed ki a Galaktikus Kommandó (GC) hatásköre ezért jönnek ide ls rabolják az embereket.
előző vok.
Egyszer engem is elraboltak az UFO-k azóta felismerem a hülye és fogyatékos embereket...
15:18-as egyébként azon kívűl, hogy hülyeséget ír, nem ír nagy hülyeséget (értitek ugye? :D).
Ugyanis, ha azt várják, hogy eljussunk az ő szintjükre, akkor miért nem a világ legokosabb embereit rabolják el, akik agyából ki tudnák nézni, hogy egyáltalán kapacitás van-e rá a Homo Sapiens Sapiens-ek körében a "felsőbb tudásra".
Ezek mégis kőbunkókat és egyszerű embereket (sőt marhákat) rabolnak el (bárcsak ne hoznák vissza őket). Teljesen ésszerűtlen.
Ezen logika mentén egyértelmű, hogy egy földönkívüli szakadár csapattal van dolgunk, esetleg tényleg banditákkal, akik csak nyerészkednek, kihasználnak minket.
Hozzáteszem, és nem hiszek az emberrablásokban, sem a hamisított UFO-t ábrázoló felvételekben. Ezt csupán azért írtam le most, hátha egy ezekben a dolgokban hívő ember értelmet talál a fikciómban. :)
"Egyszer engem is elraboltak az UFO-k azóta felismerem a hülye és fogyatékos embereket..."
Láttad a mintát :D Az UFÓk mind azok.
Olvasd el az Atlan cmű könyvet !
Ott minden szépen le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!