Az 'Új Világrend' feltétlen rossz dolog?
Állítólag nem az, elhozza a totális békét és biztonságot, jólétet a földre.
Születésszabályozással csökkentik drasztikusan a populációt, az erdőket újraültetik, senkinek sem lesz hiánya anyagi javakban és tiszta, fejlett technológiákat fogunk használni mindenütt.
Én teljesen az új világrend kineveltje vagyok : egész nap RTL, TV2, Barátok köztet nézek, agymosott vagyok, kb fogalmam sincsena világ működéséről, nem tudok gondolkozni se rajta, megcsinálom ész nélkül amit mondanak meg ilyesmik.
és jó így nekem. Rajtam lemérheted az új világrendet, amiben mindenki ilyen lesz mint én :))
alig várom már
Ha létezik is ilyen új világrend összeesküvés, én valahogy nehezen képzelem el, hogy pusztán jó szándékból akarnák uralmuk alá hajtani a világot.
Nem volt még a történelemben olyan hódító, aki ne önös érdekből hódított volna..
George Adamsky: van más TV csatorna is... .
Amúgy is, hülyeség az Új világrendes dolog. Gondolj csak bele: az országok, függetlenek szeretnek lenni. Az emberek sem olyanok, hogy ebbe belemennének, . A TV által, meg csak az lesz hülye, aki engedi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!