Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legextrémebb vagy...

Mi volt a legextrémebb vagy legmeglepőbb dolog amit a párotok valaha kért tőletek? Teljesítettétek? Ha nem lett harag? (Nem feltétlen szexre gondolok. )

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kettőnk közül én vagyok aki az extrémebb dolgokat szereti, ezért nem nagyon volt olyan, amit kért és nekem hűűű, de extrémnek tűnt volna.
2009. szept. 22. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt olyan, hogy extrémet kért volna. Én szoktam tőle kérni olyat, amit ő extrémnek találhat.
2009. szept. 22. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:

extrém? mindenkinek más .. ami nekem alap az neki extrém .. ami neki alap az nekem extrém ..

pld : számomra alap ,hogy az intim kérdések egy kapcsolatban ne legyen tabu hanem meg lehessen beszélni "..ne csak csináljuk és hang nélkül sötétben majd csak rátalálok valamire " tipusú együttlétre gondolok..majdnem harminc évesen nála ez kellemetlen helyzett és szégyenlős oldala miatt kérdéseimre némaságba burkolózik....

A másik oldal :

Könnyed beszélgetések mások előtt szinte csak szexviccekből áll... és ami számomra legextrémebb .hogy családi közös programunk alatt ... TV nézés ,ebéd közben simogat titokban sokszor beszélgetés közben élvez el .. többiek mit sem tudnak az etyepetyénkről..

2009. szept. 22. 13:09
 4/5 anonim válasza:

Anális szex. nem lett harag, de a téma még aktív.

Nálatok miről lenne szó?

2009. szept. 22. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Megkért Dzsonszí, hogy szökjek le itthonról hozzá. Most épp pakolok és zenét hallgatok, holnap hajnalban megyek az autópálya mellé stoppolni.
2009. szept. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!