Hogy mondjam meg neki, hogy ne legyen belőle harag?
Eddig mindig nálunk volt a szenteste, mindenki itt gyűlt össze.Most a sógornőm azt mondta, hogy legyünk náluk. Nincs is ebben semmi rossz.
Én szeretem a sógornőmet, de piszok rossz háziasszony.Tiszta kosz minden, a kaja ehetetlen, nyers, komolyan undorító.Én ott egy pohár vizet nem szívesen iszom meg, ezért is szerveztük mindig az összejövetelt hozzánk.Évek óta húzom halasztom a szentestét náluk, de most már valamit muszáj mondanom, esetleg az igazat???
Megsérteni nem akarom, de valakinek csak fel kéne nyitni a szemét, hogy változtasson.
Mit tudtok tanácsolni?
Ne mondjátok már, hogy bírja ki! Ez egyszerűen undorító, amit leírt...én sem tudok főzni, de nem is hívok meg a magam moslékjára senkit. Na meg a tisztaság. Az ember mércéje, hogy mennyire tartja tisztán a környezetét többek között.
Büdös káposztát még állatoknak sem adnék oda megenni...
Ha jóban vagytok, szerintem indirekt szervezd te. Mondd azt, hogy nagyon rosszul esne, ha mindent ő csinálna és csak akkor nyugodnál meg, ha legalább a főzést te csinálhatnád, hogy kivedd a részed.
Aztán elkezdhetsz takarítani is - mert szeretnél segíteni. Így jó fej leszel a szemében és a karácsony is náluk lesz, két legyet egy csapásra :)
Én végletesen főzök, vagy isteni lesz vagy ehetetlen sz@r :)
Apám eléggé elfogult velem szemben, mint egy szem lányával. Egyszer főztem, szülők jöttek látogatóba. Nem vagyok sértődékeny, egyrészt én is érzem ha rossz a kaja, de ha megmondják se veszem rossz néven, max megkérdezem, hogy vajon hol és mit rontottam el.
Elkezdtünk enni, férjem lendületből visszaköpte a tányérra, anyám feje torzult, szolidan szalvétába... Majd én beleharaptam, felugrottam és a wc-be köptem, annyira ehetetlen volt. Apám angyali arccal tolta magába és szidta anyámat meg a férjemet, hogy milyen taplók velem :)
Mondtam neki, hogy meg ne egye, mert én is rosszul lettem tőle :)
Anyám meg a férjem (férjem szakács végzettségű is, anyám simán csak jól főz) teljesen normális hangnemben elmondták, hogy mit és hol rontottam el.
Apám meg makacs volt és belapátolta az egészet. Este hányt egyet, de hát én szóltam... A "taplók" nem hánytak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!