Az 'Új Világrend' feltétlen rossz dolog?
Állítólag nem az, elhozza a totális békét és biztonságot, jólétet a földre.
Születésszabályozással csökkentik drasztikusan a populációt, az erdőket újraültetik, senkinek sem lesz hiánya anyagi javakban és tiszta, fejlett technológiákat fogunk használni mindenütt.
Nem feltétlenül rossz dolog... a régi világnak mindenképpen el kellene tűnnie...
....de az ember úgyis aberrált marad.
A szcientológia lett volna egy nagy álom, egy nagy kísérlet az Ember rendbehozatalára/rehabilitációjára,
de úgy néz ki,
már abból sem igazán lesz semmi.
...de nem múlik el nyomtalanul - ebben biztos vagyok.
Ott fog szerepelni az ember eljövendő nagy alkotásaiban - egyfajta rejtett alapként és forrásként.
-Miért?
-Mert az lett volna az új "Buddha-Tan".
Az Örök Ember mindig újraéled, de az Állat-Ember csordája által újra és újra legyőzetik.
De az Örök Ember nem adja fel. Újra és újra eljön és egyszer végül győzelmet fog aratni...
...és akkor az Ember újra Ember lesz ... újra Tiszta lesz.
-Miért?
-Mert az Ember eredetileg Tiszta. (Clear)
...és még sokkal tovább.
Ez a prométheuszi ember és én is ez vagyok. Mi képviseljük az eredeti embert és mi még emlékszünk (önmagunkra).
Mi vagyunk a „Buddha-fajta“, a „Buddha-rassz“. (a tudás-rassz, a tudók)
L Ron Hubbard volt az utolsó közülünk, aki eljött. Ő nagy álmokat érintett meg. Homályos és zavaros történet, de jelenleg minden abban van.
Nem vagyunk tiszták, de emlékszünk önmagunkra és átlátunk ezen az elfuserálódott színjátékon, amiben (jelenleg) az emberiség rögzült (leragadt).
Mi vagyunk az „új faj“ (=a régi) és mi vagyunk a Föld sója, mi vagyunk a jövőért felkínált áldozat (azért, hogy legyen jövő).
Mi vagyunk a korrekció, mi vagyunk a hozzáadott sokk, mi vagyunk az út, mi vagyunk az igazság és mi vagyunk az élet.
De nem vagyunk önimádók, nem szeretjük a körénk fűződő kultuszokat. (azokat mindig utólag alakítják ki - a középkor lobbi tagjai : a „vallásosak“... helyesebben a valláscsinálók).
súr
te pont olyan hüje vagy mint aminek látszol
Ezek felhőkarcolók az esőerdőben? Vagy mik? Nem nagyon lehet látni a képen, hogy mit ábrázol pontosan. De kezdjük ott, hogy amennyiben ezek az épületek az erdőben lesznek, akkor ahhoz, hogy fölépíthessék őket, ki fogják irtani körülöttük a növényeket, ha másért nem, akkor azért, hogy a munkagépek odamehessenek az építkezési területre. Ja, és jó kis biztonság az, amikor a vadállatok az ajtód előtt portyáznak... Vagy ki akarják irtani őket? Milyen környezettudatosak!
Egyébként semmi kedvem ahhoz, hogy megmondják, hogy hány gyereket szülhetek... A tiszta, fejlett technológia kifejezetten jó lenne, de a többivel nemigen értek egyet. Az ember ember marad, az életösztönödnek próbáld meg elmagyarázni ezt az egészet! Nem tartom az egészet teljesen hülyeségnek, de csodákra egyelőre ne számíts. Bár, amilyen gyorsan fejlődik a technológia, talán ez is lehetséges lesz, de nem lesz hosszú életű, ha egyáltalán bekövetkezik.
Tudom, kicsit későn írtam, de remélem, még aktuális a téma! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!