A horoszkópnak van tudományos alapja?
"Egyszer véletlenül összefutottam egy sráccal, aki pontosan velem egy napon és egy órában született, ráadásul ugyanazon a kórházi osztályon." - A perc is egyezett? :-)
Mellesleg az egyedi elemzés is csak lehetőségeket ad meg, mi lehet benned, az, hogy te azt hogyan éled meg, vagy más-más közegben mit hozol ki belőle, az már más kérdés. Lehet, hogy az ő közegében, amiben felnőtt, te is olyan lennél, és lehet, hogy a te közegedben meg ő lenne ugyanolyan, mint te. De a lehetőség, a hajlam, az ott van mindkettőtökben.
Ez olyan, mint hogy van 3 ember, 2-nek van 500-500Ft a zsebében, a harmadiknak meg semmi, a két ember azt az 500Ft-ot többféleképpen is elköltheti, de a harmadik, akinek nincs pénze, annak nincs lehetősége sem arra, hogy gazdálkodjon azzal, ami nektek van.
A horoszkópnak, nincs alapja, mert gondolom a bulvár maszlagra gondolsz, ami szórakoztatás céljából van benne az újságokban.
Az ami ehhez egybe vágóbb az az asztrológia.
Az egész egyszerűen le van írva a wikin: hu.wikipedia.org/wiki/Asztrol%C3%B3gia
Ezt elolvasva, kapsz egy bővebb képet erről.
Nem akarok és nem is fogok belemenni abba, mi és hogyan határozza meg egy egyént és annak fejlődését.
Kb mindenki épp hogy kapirgálja a felszínt, ezzel kapcsolatban.
13.
Az élet természetét még nem ismerjük eléggé. Viszont itt vagyok én, te, meg másik hét milliárd ember. Más élőlények. Létezik az élet.
Az asztrológia mit tud felmutatni? Semmit. Társadalmi haszna: nulla, sőt, inkább káros. Elméleti alapja: nincs. Tapasztalati hatások: nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!