Mennyire lehet hinni a párkapcsolati horoszkópnak?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 14:20
3/21 Grielean válasza:
Egyvalamire jó a párhoroszkóp! Ha valaki ez alapján akarja megítélni, hogy mennyire illenénk össze, nem pedig az alapján, hogy hogy ismer engem, akkor rögtön tudom, hogy messziről el kell kerülni az illetőt!
4/21 anonim válasza:
Nem hiszek benne. Biztos nem szakítanék/összejönnék valakivel csak azért mert azt mondja, hogy nem illünk össze/összeillünk...
6/21 anonim válasza:
Az asztrológia van és működik.
A bulvár napi asztrológia hülyeség,ennél sokkal összetettebb rendszer.
annyira lehet hinni neki,amennyire jó asztrológus készít neked horoszkópot.Akik ellenzik tulajdonképpen nem is ismerik,s így nem tudják mit elleneznek.
7/21 anonim válasza:
Arra biztos nem jó, hogy ennek alapján döntsétek el, hogy összeilletek - e vagy sem. Arra viszont jó lehet - feltételezve, hogy hozzáértő csinálta (6-os válaszoló jól mondta, ez fontos) - hogy ha vannak problémáitok, de szeretnének együttmaradni, a segítségével jobban meg tudjátok érteni, hogy mi a másik problémája, min kell változtatni. Tulajdonképpen olyan, mint egy párterápia, segít a közeledésben. Persze ehhez az kell, hogy mindkét fél elfogadja az asztrológia létjogosultságát. Mert egyébként más módszerek javasoltak. Azt, hogy két ember mennyire illik össze, szerintem nem vagy nem teljesen a horoszkópjuk határozza meg. Milyen összefüggésben kérdezted amúgy?
8/21 anonim válasza:
Állítólag eleve el van csúszva az egész rendszer,mert 1,vagy 2 jegyet kihagytak...kígyótartó meg orion..azt hiszem.Az egyik a skorpió és a nyilas között lenne,és így elcsúszott az egész....szóval gondolhatod mennyire hiteles akár a személyre szabott is...
9/21 anonim válasza:
# 8
Ez a Paksi-féle hülyeség.Csak ő hozta be a köztudatba,mert feltünési viszketettségeben szenved.
Legyen világos:az asztrológia az jelképrendszer és nem a tényleges bolygómozgások alapján müködik.Ha ténylegesen figyeljük a bolygók állását,akkor az már asztronómia.Tehát az asztrológia matematikailag állitja fel a rendszerét és nem távcsővel figyeli a bolygókat.
10/21 anonim válasza:
#9 Értem,kösz,szóval az egész tényleg hülyeség,felejtsem el gyorsan?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!