Elmagyarázná az, aki hisz a horoszkópokban, hogy tőlünk fényévekre levő csillagok hogyan befolyásolhatják a sorsunkat?
Figyelt kérdés
Mivel a XXI. században élünk, nem a középkorban, logikus válaszokat várok.2010. jún. 15. 07:48
1/17 anonim válasza:
sehogy.
annak idején Kepler is a 15. században királyi megrendelésre csinálta a horoszkópokat, nem azért mert őt annyira érdekelte a dolog.
2/17 anonim válasza:
Chö... Én NEKED?? Na ne röhögtess!! xD
(megsúgom, én is jobban hiszek a genetikai és környezeti befolyásokban :))
3/17 anonim válasza:
Legfeljebb olyasmi módon, amire a Nap is képes: kitörésekkel, minket elérő plazma darabokkal, mágneses mezőkkel, amiket ugye bizonyos együttállások esetén akár még erősíthetnek vagy gyengíthetnek is :)
4/17 anonim válasza:
Nem.Mindenki abba hisz,amiben akar.Szerintem meg a vallás ökörség.Minek foglalkozol olyannal,ami nem érdekel?
5/17 A kérdező kommentje:
Azért foglalkozom ezzel, mert érdekel, hogy az asztrológia miért éli újra reneszánszát, a középkor óta elért tudományos vívmányok ellenére. Jogom van hozzá, nem?
2010. jún. 15. 09:55
6/17 A kérdező kommentje:
08.14-es: a többi csillagnak talán nincs mágneses mezeje, napkitörése, plazmája? :)
2010. jún. 15. 09:57
9/17 anonim válasza:
A sorsod befolyásolja vagy a személyiséged?
Az előbbit nem hiszem, az utóbbiról meg csak az nem hiszi el, aki nem foglalkozik vele.
10/17 anonim válasza:
Logikus: a hold hogyan képes hatni az apályra és a dagályra? Gondoljatok bele: miből áll az ember: 70% víz.. .szerintem simán hatnak ránk a csillagok állásai, milliónyi csillag van, együttes erővel különböző állásokban én el tudom képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!