Mennyire hisztek ti a horoszkópokban?
Én inkább a csillagjegyek jellemzésére adok, mert rám is teljesen igaz, meg a legtöbb ismerősömre is.
De a minden napos horoszkópra nem nagyon adok, hiszen minden helyen más horoszkóp van, most akkor melyik az igazi?:P SZóval ebben nem nagyon hiszek, de azért el szoktam olvasni.
Szia!
A napi/heti horoszkópokban nem hiszek. Egyszerűen butaság azt hinni, hogy pl. 100ezer Kos jegyűnek hasonló napja lesz.
De az asztrológia egy rendszer,és ezt csak az kezeli tényként, aki legalább egy kicsit hisz benne. Azt mondják erre is a szkeptikusok, hogy "én is Oroszlán vagyok meg a tesóm is , és ég és föld vagyunk...." pl. Naná. Mert nem a Napjegy határoz meg mindent.
Semennyire.
egy híd sem attól áll vagy nem, hogy milyen hónapban építették.
egy mrénök.
A naprakész horoszkópokban egyáltalán nem hiszek.
A csillagjegyekről írt jellemzésekben viszont valóban nagyon sok az igazság(sokan ezt is horoszkópnak nevezik).
Az asztrológusok által készített ,személyre szóló horoszkópban lehet némi igazság,de erről nem igazán tudok véleményt mondani.
Reklámújság kiadással is foglalkozunk s ha nem igazán van tele - hogy legyen mit beletenni - horoszkóp is kerül oda a vicceken kívül. A titkárnőnk írt kb olyan 25-30 blokkot (mármint 1 blokk = 1 jel / 1 hét). Na most a grafikusunk ebből a 30-ból választ ki minden héten tizenkettőt véletlenszerűen.
Akkor tehát hiszel a horoszkópokban?
Én meg asztrológus vagyuk, amit négy évig tanultam és már több éve gyűjtöm a tapasztalatokat. A véletlenszerűen engem megkeresők horoszkópját a születésük pillanatában lévő bolygóállások szerint számolom ki majd több napos (néha több hetes) munkával elemzem írásban. A visszajelzések szerint a munkám 100%-os mint minden asztrológusé aki személyre szabottan készít.
A válaszom én 100%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!