Mi a horoszkópod? Ha megváltoztathatnád akkor melyik csillagjegyet választanád, és melyik az ami semmiképp se szeretnél lenni?
Rak vagyok és maradnék rak vagy pedig skorpiókat imádom illetve a bikakat a turelmesseguk miatt.. több jegyzem is az oroszlanban állag ő sem all messze tőlem...
Halak, mérleg, kos, vizonto bak szűz semmiféleképpen nem....
Ennek ellenére apukám kos nővérem halak és vizonto palijaim voltak eddig.. :-D
Rák vagyok, és szeretek is rák lenni. Másik ami lennék az az oroszlán.
Ami semmiképp: ikrek és szűz
Nyilas vagyok :D (nincs kedvem leírni a chartom)
,de szívesen lennék rák vagy bika.Néha nehezen fejezzem ki magam,de az igazat mondom.Empatikus vagyok,de nem olyan szinten mint egy rák.A bika pedig ambiciózus és jó a munkájába.Ikrek nem lennék se szűz se mérleg.(Egyik hazudik másik álszent harmadik nem tud dönteni.A mérlegnek olyan mentalitása van hogy én adtam te is adsz.Sose tudják mit akarnak és nem tudnak rendesen kommunikálni)
Bak vagyok, sokszor nem merek kiállni magamért.
Nyilas lennék legszívesebben, ők nagyon jók az önérvényesítésben tapasztalataim szerint.
Vízöntő vagyok és az első hozzászóló mintha csak engem írt volna le.
Nekem a testvérem oroszlán és néha nagyon soknak érzem. Tényleg olyan fellépése van, mint egy oroszlánnak: magabiztos, mindennek róla kell szólnia és sokszor önző is. Ugyanakkor nagylelkű és hatalmas szíve van.
Még van két nyilas jegyű a családban. Hát, iszonyú önfejűek.
Egy kolléganőmről tudom, hogy rák. Borzasztó nagy dráma királynő. Éri valami egészen kis atrocitás, amin mindenki más egy vállrándítással túllépne, ő viszont hatalmas konfliktussá duzzasztja fel és a személye elleni sértésként értelmezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!