Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a legodaadóbb ha csak...

Melyik a legodaadóbb ha csak a csillagjegyet nézzük, nőknél (rák)?

Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%

Egyértelműen a Nyilasok a legjobbak az ágyban, olyan élvezetet nyújtanak, mint senki más =-]

A Nyilasok mindenkire figyelnek, bezzeg rájuk nem figyel senki... =-[

(Mondjuk ez betudható annak sikereként is, hogy annyira jól csinálnak mindent, hogy a partnernek esze ágában sincs foglalkozni a másikkal =D)

2015. jan. 2. 15:45
 2/13 A kérdező kommentje:
A Skorpió figyelne rájuk, mert ugye 1 szinttel lejjebb vannak és tudnának tanulni tőlük.
2015. jan. 2. 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
Hogy erre nem gondoltam... =D
2015. jan. 2. 16:07
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Amelyik kutya ugat, az nem harap.
2015. jan. 2. 16:42
 5/13 A kérdező kommentje:

IGAZÁN köszönjük az értelmes válaszokat, az értékeléseket kiküldtük!

Még vagy 100 évig gyakorikerdesek!!!

2015. jan. 2. 18:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Holnap se maradjatok ki!!!
2015. jan. 2. 18:37
 7/13 Skyra Diamonds ***** válasza:
Az igazi nő megtestesítője Vénusz, mint ahogy Boticelli képén is látható. A Vénusz a Bika jegyet és a Mérleg jegyet uralja. A Bika jegyben erősebben érvényesül, így a Bika nő igazi érzéki szerető, gondos, jó családanya, képes az otthon tűzhelyét, melegét megteremteni, minden szépet, finomat szeret, ezért remek szakács, jó lakberendező. A pénzügyeket is jó érzékkel tartja kézben. Tehát egyenes út egy férfi boldoggá tételéhez, csakhogy butaság lenne azt gondolni, hogy csak a napjegy határozza meg egy ember tulajdonságait. A személyiség, egyéniség rengeteg tulajdonság ötvözete, de leginkább a Napjegy, aszcendens, Holdjegy, a Vénusz és a Mars bolygó helyzete határozza meg. Ha a Mars és a Vénusz egymással jó helyzetben van, az eredményezi a magas szintű szexualitáshoz való érzéket. Ha viszont emellett a Nap és a Hold feszült szögben helyezkedik el, az egyén mégis nehezen talál megfelelő társra hosszú távon. Ami a férfiakat illeti, a Skorpió jegyhez kötődik leginkább a szex centrikus hozzáállás, de attól még lehet béna és impotens az ágyban egy Skorpió napjegyű, az előbbieket figyelembe véve.
2015. jan. 4. 18:59
 8/13 anonim ***** válasza:
És az első nyilasként írja? Mert én nyilas vagyok. És a 2.mondat igaz. Meg az első is! ;)
2015. jan. 5. 05:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nyilas nő vagyok,de nem vagyok egy lepedőakrobata.

Ez nem csillagjegytől függ.

2015. jan. 7. 20:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Vérbeli, büszke Nyilas vagyok ;)
2015. jan. 7. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!