Ha okossági sorrendbe kéne állítani az összes csillagjegyet?
Hogyan állítanátok sorba?
Melyik a legokosabb,melyik a legbutább?
Általánosságban,hogy látjátok?
Ikrek,szuz,skorpio,bak,vizonto,oroszlan,nyilas,kos,merleg,bika,halak,rak.
Az intelligenstol a kevesbe inlligens jegyekig.
4/6
Gondolod, hogy az intelligencia a csillagjegytől függ?
Mert én egy ilyet találtam,és nem tudom,hogy igaz e:
"A legokosabb a Skorpió,mely egyben ravasz is,és kiszámíthatatlan. Aztán jön a Nyilas,mely a legügyesebben éri el céljait,gondtalan életet,melyen ő csak nevet,sokat butáskodik,de megteheti,hiszen okosabb mint a többi. Az Ikrek a 3dik sokat tanul,szinte egyfolytában,a megszerzett tudás okossá teszi,tudja,h mi hasznos,s mi nem jó színész,és eléri mi kell az életben. A Bak az evilági létet a legreálisabban látja,negyedik helyre tellett az okossága. Az 5dik hely birtokosa az Oroszlán,tudja ,mikor kell henyélni, és mikor jön az ár. A 6dik a Mérleg,kicsi ebből is,kicsi abból is butaság-okosság fifty-fifty,ellubickol a középmezőnyben,és élvezi az életet. A 7dik a Vízöntő,mely előbb beszél mielőtt gondolkodik,utólag belátja,hogy kár volt okoskodni. 8dik a Kos,mely nem túl okos,sokkal inkább agresszív,erős,s haragos. 9dik a Szűz mely folyton okoskodik,10dik a Rák, mely ész érvektől irtózik, 11es az egysíkon gondolkodó Bika,mely észre sem veszi magát,olyan buta. Végül utolsó helyen tátog a málészájú lagymatag Halak."
u.i: Milyen kár,hogy ezt nem tudjátok lepontozni...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!