Ha okossági sorrendbe kéne állítani az összes csillagjegyet?
Figyelt kérdés
Hogyan állítanátok sorba?
Melyik a legokosabb,melyik a legbutább?
Általánosságban,hogy látjátok?
2012. máj. 11. 17:20
31/38 anonim válasza:
Hát igen! Először az kellene meghatározni, hogy pontosan mit értünk okosság alatt, aztán mehetünk tovább. :)
32/38 Inkobnito válasza:
Én a halakat valahová középtájba raknám. Lusta vagyok, de magolni azt tudok (meg ha anyám iPad-det ígér nekem:))Halak/F
33/38 anonim válasza:
Egyszerű, aki itt nekiáll "okossági" sorrendbe rakni a jegyeket az megmondja a csillagjegyét és azokról már tudhatjuk, hogy hülyék.
34/38 anonim válasza:
Ikrek és a skorpió a legokosabb.
35/38 anonim válasza:
Mondj egy ikrek vagy skorpió okos embert! :)
36/38 anonim válasza:
Én skorpió vagyok, és elég jól tanulok, legjobb bnőm is skorpió, ő is nagyon jól tanul. Az unokatesóm is skorpió, és mérnök szval ő is okos....
37/38 anonim válasza:
Én minden csillagjegyből ismerek okos embereket.
Most akkor mi van?
38/38 Skyra Diamonds válasza:
Az "okosságot" szintén nem egy összetevő határozza meg.
Kétségtelen, hogy a Skorpió napjegyű, vagy erős Skorpió összetevőket tartalmazó születési képletnél megállapítható, a magas intelligencia szint és az erre való törekvés, de a Merkúr bolygó születési jegy és házhelyzete, fényszögei határozzák meg alapszinten az egyén értelmi, kommunikációs képességeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!