Van itt olyan valaki, aki első ránézésre, kinézet alapján meg tudja állapítani az illető csillagjegyét?
Figyelt kérdés
Elsősorban most a napjegy érdekelne engem. Anya és fia. Tehát igazából azért érdekelne, mert az anyuka jegyét nem tudom, próbáltam kideríteni de nem sikerült, csak a születési évét. A fiát meg azért rakom be, mert az övét bár tudom, de letesztelem azt az illetőt aki itt jelentkezik, hogy ő tudja-e, és ha kitalálja akkor el lehet rajta gondolkodni.
Tehát a képek.
Anyuka: [link]
És a fia:
Még az is érdekelne, hogy ha valaki ért ehhez, mi alapján tudja megállapítani. Mert tudom hogy van ilyen.
2016. nov. 14. 20:11
1/17 DR.Strange válasza:
anyuci skorpió a fia oroszlán vagy szűz.
2/17 A kérdező kommentje:
ez most tipp volt? Mi alapján mondod ezeket?
2016. nov. 14. 20:26
4/17 A kérdező kommentje:
első vagy, ugye? mi alapján mondod h szűz jegyű?
2016. nov. 14. 20:33
5/17 anonim válasza:
Tippelek külsőre, vagy mindketten skorpiók, vagy anya skorpió, fia mérleg.
6/17 anonim válasza:
Nem válaszolok privikre, de akkor választok, legyen mérleg a fiú, a mérleg ismerőseim ilyenek, jó pasik de nem az a babaarcú szépfiú, karakteresebbek. De csak tipp. Az anya skorpió? Nehéz külső alapján tippelni, ismerek sok olyat, aki tipikusan úgy néz ki külsőre, ahogy leírják a jegyekhez, pl rám is meg lehet mondani első ránézésre annak aki ért hozzá, én nagyon tipikus vagyok kinézetre. De olyanokat is ismerek, akik teljesen máshogy néznek ki mint "kellene".
7/17 A kérdező kommentje:
hát én nem mondanám karakteresnek de te tudod, priviben megirom akkor h mi neki. Anyukát nem tudom, mondom.
2016. nov. 14. 21:00
8/17 anonim válasza:
Ja tényleg hát bocsi, az nem egyértelmű, bármi lehet, csak betippeltem a skorpiót. De ennyi erővel nyilast vagy rákot is írhattam volna mert olyan vonásai is vannak, vagy mérleg, mint a fia. Szerintem ezt 100%-ra senki se fogja megmondani, pedig már én is kíváncsi lennék rá.
9/17 A kérdező kommentje:
de egyébként miért nem válaszolsz privátra?
2016. nov. 14. 21:25
10/17 anonim válasza:
Anyuci halak ,a fia bika sztem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!