Valaki hallott már olyat, hogy ha a a születési dátumokat összeadjuk, és 1-10-es számrendszerben gondolkodunk, akkor az így kapott szám jelöli az illető személyiségét?
Figyelt kérdés
Például: én 28-án születtem, tehát 2+8, és a 10-ben az 1-es az uralkodási vágyat, nagy önbizalmat(már itt megbukott...) a 0 pedig az erős céltudatosságot jelenti némi kibírhatatlansággal. Vagy pl. a 7-es(érdekes módon) nem a gonoszságot jelöli, hanem az önbizalomhiányt, sértődékenységet. Ezt le tudja nekem valaki írni 1-10-ig?2016. okt. 17. 00:05
1/10 anonim válasza:
Ha egyszer butaság miért akarod az egyik verziót hallani?
2/10 Fish1 válasza:
Ez így szerintem elég satnya.
Javaslom Dan Millman - Erre születtél c. könyvét, abban egy sokkal átfogóbb elemzést kapsz.
3/10 anonim válasza:
Én úgy hallottam, az egész születési dátumét kell, tehát pl. 2016. 10. 16. = 17, megint összeadva 8.
De olyat is hallottam, hogy csak a hónap-napot.
ebből is látszik, hogy nem egy túl tudományos személyiségelemzési módszer.
4/10 anonim válasza:
"a 7-es(érdekes módon) nem a gonoszságot jelöli"
Nem tudom, miért kellene pont a hetesnek pont a gonoszságot jelölni, de ezek az ezós dolgok általában megnyerni akarják az embert az ezoterikának, így ritkán mondanak olyanokat, hogy "hetedikén születtél, tehát gonosz vagy" vagy "a Vízöntőben áll nálad a Hold, tehát te bizony egy köcsög vagy".
5/10 anonim válasza:
A numerológia foglalkozik ezzel, bár ott 1-9-ig használják a számokat. Vagyis, a 10-est is egyszerűsítik. (1+0=1)
6/10 A kérdező kommentje:
Régebben magyarázta egy ismerősöm ezeket, de úgy látom, hog egy nagy maszlag volt :)
2016. okt. 17. 12:16
7/10 anonim válasza:
Ahogy a 3. válaszoló írta, úgy kell kiszámolni a születési számodat. Aztán ha erre rákeresel (numerológia, születési szám) találsz egy csomó leírást.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :) és ezekben ti hisztek is, vagy csak szórakoztatjátok vele magatokat?
2016. okt. 18. 00:02
9/10 anonim válasza:
Akik mágiával foglalkoznak, tulajdonítanak a születési számnak jelentőséget, még akkor is, ha a leírás nem igazán illik rád. Attól még egy saját, téged jellemző dolog, olyasmi, mint amikor az asztrológiában nem érzed úgy, hogy a csillagjegyed jellemez téged.
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem ismerősöm mesélte ezeket anno, és most valahogy eszembe jutott. Habár ezekben nem hiszek, már csak a nagy számok törvénye miatt sem
2016. okt. 19. 03:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!