Bankszámla szám alapján meg tudom az illető nevet?
Sziasztok !
Ma kaptam e levelet a T-Mobiletol hogy en vettem fel telefont ami nem igaz !
Be mentem el küldtek a rendőrségre meg volt a feljelentés is mar .
De csak kíváncsiságból meg azért idegesítő is hogy fel vettek a nevem re egy telefont ..
Hogy nem lehet bankszámla szám alapja meg tudni a nevet ??
Pl ha utalok neki 10 Ft vagy akar mi ??
Kis kiegészítés.
Telefont felvenni = hívást elfogadni
Telefont venni = telefont vásárolni
Valaki segített neked a feljelentésnél? Elképesztően rossz a helyesírásod, s tévesen használsz szavakat. Talán nem magyar vagy?
A főkérdésre adott válaszom nemleges. Azaz jogszerűen nem ismerheted meg a számlatulajdonos nevét, pusztán a számlaszám alapján.
Fordítva is igaz. A te számládról senki nem tud fizetni semmit, ha csak a számot ismeri, meg esetleg a nevedet.
Még akkor is személyit kérnek a bankok, ha 5 forintot utalsz a saját számládra.
A kérdésre a válasz : "nem".
Persze ha csak erre keresel választ, akkor felesleges ennyi megjegyzést írni hozzá.
Magyar vagyok elnézést ha rosszul írtam vagy értelmetlenül csak valahogy ra akartam jönni h ki az
Nem en vettem fel a telefont es idegesít hogy ki lehet az
Arra tippelek, hogy a kérdezőtől ellopták a személyijét és visszaéltek vele. Egy dolgot viszont nem értek: hogy jön ide a bankszámlaszám, honnan tudtad meg a számlaszámot?
Meg aztán, ha igaz az elméletem, akkor könnyen lehet, hogy a lopott/elvesztett személyivel nyitottak számlát - így az sem fog mondani semmit...
Egyébként, kérdező, nem is fogsz tudni utalni neki - ugyanis a számlaszám után meg kell adni a kedvezményezett/címzett nevét, hogy kinek küldöd az utalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!