Van itt olyan valaki, aki első ránézésre, kinézet alapján meg tudja állapítani az illető csillagjegyét?
Figyelt kérdés
Elsősorban most a napjegy érdekelne engem. Anya és fia. Tehát igazából azért érdekelne, mert az anyuka jegyét nem tudom, próbáltam kideríteni de nem sikerült, csak a születési évét. A fiát meg azért rakom be, mert az övét bár tudom, de letesztelem azt az illetőt aki itt jelentkezik, hogy ő tudja-e, és ha kitalálja akkor el lehet rajta gondolkodni.
Tehát a képek.
Anyuka: [link]
És a fia:
Még az is érdekelne, hogy ha valaki ért ehhez, mi alapján tudja megállapítani. Mert tudom hogy van ilyen.
2016. nov. 14. 20:11
11/17 anonim válasza:
Anyuka:Szűz vagy esetleg Ikrek.
Fiú:Bak
12/17 anonim válasza:
Anyuka Skorpio vagy Ikrek
A srac Szuz
13/17 anonim válasza:
Na, sikerült eltalálni valakinek?? Kiváncsian várom a választ!
14/17 A kérdező kommentje:
csak a fiúnak tudom, az meg csak kétszer hangzott el. Hát igazából én is nagyon kiváncsi lennék mi lehet az anyukának de igy aligha fog kiderülni
2016. nov. 16. 20:17
16/17 A kérdező kommentje:
mérleg
2016. nov. 17. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!