Mi a horoszkópod? Ha megváltoztathatnád akkor melyik csillagjegyet választanád, és melyik az ami semmiképp se szeretnél lenni?
Én is Vízöntő vagyok, de a velünk kapcsolatos egyik legnagyobb tévhit, hogy egóproblémákkal küszködő, önbizalomhiányos nünükék lennénk (fogalmam sincs honnan ered ez a hülyeség...), ellenkezőleg, az Oroszlánok után/mellett mi hordjuk legjobban fent az orrunk, csak még az Oroszlánok a óriási szexepiljükre verik magukat, addig mi a vélt és néha valós intellektuális fölényünktől érezzük magunkat istencsászárnak.
A Nyilasok nagyon vonzanak, szívesen lennék néha a bőrükben, mert majdnem olyanok, mint mi (önjelölt világmegváltó hordószónokok), de annyira nem hűvösek, mint mi, nálunk jobban érzik az élet ízét.
A Szűzek és a Bakok a beteges pedantériájukkal ki tudnak kergetni a világból, de az önsajnáltató, tutyimutyi, valóban baromi önbizalomhiányos Halaktól is frászt kapok.
Én mérleg napjegyű férfi vagyok, de rengeteg aspektust (fényszöget, milyen házban, hány fokon, stb.) figyelembe kell venni ami kiadja a komplett elemzést.
Csak néhány példa amit "néha" lecserélnék :-)
->
Halak aszcendens
Hold a halakban
Merkúr a mérlegben
Vénusz a skorpióban
Neptunusz a nyilasban
Jupiter az oroszlánban
Uránusz a skorpióban
Plútó a mérlegben
stb.
Aki kicsit is ért hozzá akkor nem csodálja, hogy soxor ez nekem kicsit hátrány, de igyekszem a pozitív dolgokat kamatoztatni ezekből a konstellációkból.
Nem véletlen vagyok nagyon hangsúlyos Mediátor MBTI teszt szerint is. Valahogy itt is, meg ott is stimmelnek a jellemzők x-D
Ikrek vagyok,halak aszcendenssel.
Nagyjából az ikrek része jellemző rám.Az érzékenységem,és a könnyed sértődékenységem utal csak az aszcendensemre.
Én személyesen a kos,az ikrek,a rák,az oroszlán,a szűz,a skorpió,a nyilas, a bak,a halak csillagjegyeket ismerem.A rák vagy az oroszlán lenne amit választanék.
Viszont bakkal elég húzós személyiségre találtam.Az a csillagjegy nem akarnék lenni.
Bővebben kifejtem a 2 csillagjegyet,amely 2 mellett viszont lepártolnék.
A rák családcentrikus,érzelmes,az igaz,hogy érzékeny tud lenni,de valahogy úgy érzem,hogy közel áll hozzám.
Az oroszlán pedig ahogy van jó.Néhány dologban merészebbek,mint én...elég nagy gátlásaim vannak.Ha én legyőzöm,akkor már megvan a kellő bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!