Mi a horoszkópod? Ha megváltoztathatnád akkor melyik csillagjegyet választanád, és melyik az ami semmiképp se szeretnél lenni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 18:39
11/37 anonim válasza:
Rák vagyok, Halak, Iker nem lennék.
12/37 anonim válasza:
Na ketteskének van egy jó hírem.Annak ellenére,hogy nem volt a kérdésben erős önfényezéssel kezdte a jellemrajzot,így nyugodtan lehetne akár oroszlán is...
Skorpió vagyok és semmi más nem lennék...idealista és realista,temetőjáró szociopata,gyengék védőszentje, igazságkereső spiritiszta,időnként még mocskosul mázlista..
Földjegyet,vizet imádom,bakokat puszilom az oroszlánokat utálom..
13/37 anonim válasza:
A napjegyem skorpió, ezen nem változtatnék, de a részletes képletben lennének módosítások, sokszor kemény diónak érzem a cókmókot, amivel születtem, de ez csak bizonyos életterületekre jellemző.
14/37 anonim válasza:
Nap jegyem a mérleg és vagy oroszlàn lennék szivesen vagy ikrek .
15/37 anonim válasza:
régebben az oroszlánokat írigyeltem de rájöttem hogy önző képmutató valójában lelkibeteg fajta...
hát nem is tudom, talán kos
16/37 anonim válasza:
Remélem azt tudod,hogy a napjegy csak egy meghatározó és mindenkiben több jegy uralkodik,illetve az egész horoszkóp képletben megtalálható az összes...amelyik jegyben és házban bolygó áll,az az erősebb személyiség meghatározó. De,hogy a kérdèsedre válaszoljak... Szívesen lennék vízöntő vagy mérleg,utóbbi a legnőiesebb jegy szerintem. Ami nem lennék az oroszlán- a túlzott egoizmusa nekem sok. Halak sem szívesen lennék a gyakori hangulatimngadozásaival. Nekem az összes bolygóm a nyilasban ( a Nap is ) és a bakban ( pl Hold) áll. Ezeken kívül mindössze a Vénuszom az egyedüli,ami a skorpióban áll. De butaság lenne bárkit is csak a napjegyéből betenni egy fiókba. Aki szerint az asztrológia butaság,az csak a bulvárba leírt mendemondákra gondolhat-az az is.. a legtöbb asztrológus is ezt vallja. 😁 Nem hiába foglalkozunk már ezzel mióta van emberiség... ☺☺Gondoljunk csak az ókorra.
17/37 anonim válasza:
Tizenketteske tipikus skorpióként ártott a vízöntőknek leszavazással.
18/37 anonim válasza:
Ikrek vagyok.Ami az ikrek elönye, a tudässzomj, kiväncsisäg, erdeklödes, gyors felfogäs, täjekozottsäg, humor. Amit az ikrekben felszinessegnek neveznek, az eppen az, hogy mindent tudni akarunk, mindent ki akarunk probalni,hiszen egyszer elünk, es nincs sok idönk, az inger pedig vegtelen. Ezert nem türjük a monotonitäst, mert abban mär nincs uj informäcio, nem kihiväs. Megismertük, megertettük, eldöntöttük, jo-e vagy sem, jöhet a következö ujdonsag. Es ami az elönyünk, az a hatranyunk is. Szelsösegesek vagyunk, egyszer melyen depisek vagyunk, majd hirtelen kirobbano jo kedvünk lesz. Az emberek nem igazan ertenek minket, tul gyorsak vagyunk, sokat es gyorsan beszelünk, mindig tul lassu a masik tempoja, nem ertik, hogy egyszer ezt mondjuk, par perc mulva valtozik a velemenyünk (ez tünik megbizhatatlansagnak), mert mindig mindent analizalunk, es mint tudjuk, semmi sem fekete vagy feher. Az erzelmeket kivülröl szemleljük, a mienket is nem erezni akarjuk, meg akarjuk magyarazni. Rohadt sokak vagyunk masok szamara, ha pedig korlatozva vagyunk valamiben (munkahely, parkapcsolat, tarsasag) vagy depisek leszünk, vagy egyszerüen nem veszünk a szabalyokrol tudomast. Ezeket leszamitva nem lennek semmilyen mas csillagjegy, inkabb tanulok tölük. Nyilvan van akik vonzanak es akikre felnezek, mint kos, oroszlan, akikket kevesbe toleralok, azok a nagyon fegyelmezett jegyek, mint bak, szüz, mert nem rugalmasak, nem ertjük es idegesitjük egymast, ök szabalytartoak es kikesziti öket az ikrek rendszertelensege (es forditva...). A vizöntökkel a felszinen jol kijövök, mert szellemesek es nagyon intelligensek, de nem hiszem egy szavukat sem, nem bizom bennük. Szamito, önzö jegynek tartom, halad a maga utjan, es mindenki az ö eletenek kiszolgalo szemelyzete, szeretnek kerni söt termeszetesnek veszik a segitseget, de rajuk nem lehet szamitani. Ha mas van bajban, a legnagyobb termeszetesseggel haladnak tovabb.
19/37 anonim válasza:
Nyilas vagyok, rengeteg vizontovel es par bakkal, egy bikaval. Akiket szeretek nagyon azok a bikak, mert turelmesek, figyelmesek, modszeresek/gyakorlatiasak es ellensulyozzak hogy lebegek mint egy lufi az eletemben. A tobbi nyilassal is jol megtalalom a hangot. Akiket kevesbe szeretek azok a skorpiok, mert felek tole hogy bantanak, ezert nem engednem oket kozel magamhoz, pedig egy pillanat alatt a kuszobre ugranak es kukucskalnak befele. A bakokat azert nem szeretem mert tortetoek es altalaban addig erdekli oket az ember amig hasznot latnak benne. Az oroszlan tipusuakat a hagossaguk miatt nem szeretem.
20/37 anonim válasza:
Rak jegyu vagyok,de szivesebben lennek Oroszlan.Kevesbe mimoza,erzekeny sertodekeny..amugy augusztus 21 re voltam kiirva,de julius 18 an szulettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!