Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szereted a Bakokat?

Szereted a Bakokat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 01:55
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Én egy bakot ismerek a hugomat és nagyon szeretem jól eltudok beszélgetni vele bármiről segítőkész, vicces :D am télleg elég bulizos
2010. jún. 12. 20:11
 32/40 anonim ***** válasza:

Nekem a nagyapám bak!

Kötelességtudó, fegyelmezett, hűséges, reálisan látja az élet nagy dolgait.

Azonban egy kicsit tényleg szűklátókörű, nagyon kevés dolog érdekli igazán, fukar, spórolós.

De nagyon rendes ember, és család központú.

2010. jún. 13. 14:56
 33/40 anonim válasza:
Én bak vagyok,és azt vettem észre hogy az emberek jól viszonyulak hozzám,kevés ellenségem van. Jah és nem utálom a bakokat :D
2010. júl. 6. 14:34
 34/40 anonim ***** válasza:
42%

Szeretnek másokat megvetni, kigúnyolni, kinevetni, nem bírják elviselni ha valamiből vesztesen jönnek ki. Ilyenkor agresszívak leszek, és haragtartóak.

A kedves, odaadó szavakra fittyet hánynak.Számukra csak a karreier, a pénz, a nagyzolás, és a megfelelési vágy hajtja.

Imádnak magukról beszélni, de hogy mással mivan azt őket nem érdekli.

Könnyen krtizálgat másokat, de ha őt éri kritika megbántódik. Bosszúálló, hamis, merev, csipkelődő, rosszindulatú embereknek ismerem őket :S

Esküszöm hogy eddig még jót nem láttam tőlük.

2010. júl. 14. 14:26
 35/40 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit találsz jónak. Én pl. rendkívül tisztelem a kitartásukat.
2011. máj. 21. 00:00
 36/40 anonim ***** válasza:

Nekem nővérem, és apám Bak.

Egyikkel sem tudok jól kijönni. Én Bika vagyok amúgy...ha ez fontos.:D. De sosem tudunk úgy beszélgetni, hogy egyezzen a véleményünk. Sokszor vitatkozunk, főleg a nővéremmel. Apa is olyan merev, hazudozó, régi gondolkodású emiatt sokszor rosszindulatú, irigy is.

Szóval valamiért semmiképp sem jövök ki velük.

2011. máj. 22. 13:59
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

71% annyira rosszakat ír a bakokról hogy az már inkább egy személyiségzavaros betegnek tűnik!

Amúgy minden bak más. Ha kérdezek horoszkópos kérdést, mindenki lehurrog, hogy ez hülyeség!

Amikor a bakokról van szó, mindenki mereven állítja h minden Bak szemét!

Én elég sok bakot ismerek, van köztük ringyó és aggszűz, nagypofájú és szerény, hűtlen hazudós, és hűséges becsületes...

Pedig én hiszek a horoszkópban, de nem minden Bak ugyanolyan, mert függ a nevelési környezettől, az aszcendenstől, holdjegytől és az öröklött hajlamoktól.

2011. máj. 22. 15:08
 38/40 anonim válasza:
Én szerintem is az aszcendenstől függ, pl. én is Bak vagyok Vízöntő aszcendenssel és semmi rossz indulat nincs bennem, szeretek társaságban lenni, de nem vagyok annyira nyitott csak akiben megbízok, nem tudok mások kárán nevetni sőt akin tudok segítek, viszont céltudatos, megfontolt embernek tartom magamat, anyagiasságra visszatérve megbecsülöm a pénzt, de nem vagyok fukar, én se nagyon szoktam kimutatni az érzelmeimet sajnos ez Bak szokás. 18/F
2011. máj. 22. 22:27
 39/40 anonim válasza:
Én bak vagyok.Általában mindenki szimpatizál velem kevés az ellenségem.De igaz mi bakok nem felejtünk én pl. gyakran teszem azt hogy elteszem a haragom de ha egyszer ismét összetűzésbe keveredek a személlyel akkor kétszeresen csattanok.És igen anyagias vagyok imádom a pénz a markomban és a zsebembe érezni.Nyíltnak viszont nyílt vagyok bár ridegnek is nem egyszer mondtak úgyhogy vannak bakok akik ridegen nyíltak.Amúgy szerintem az ember személyisége nem csak a horoszkóptól függ ott van még a neveltetése a környezete a baráti társasága és kapcsolatai az asszdences (vagy mi '^^).Szerintem hülyeség valakit a horoszkópja miatt utálni.
2011. júl. 22. 23:08
 40/40 anonim ***** válasza:

azért aszcendens függő a dolog...

kos vagyok, ezért nekem nincs a baráti körömben egy bak ember se , de van egy ismerősöm,aki lány és írt magáról. Most azt a szöveget ide idézem, szerintem jól leírja a bakok egyik típusát.

"A fentiek alapján láthatod hogy én nem vagyok egy kedves ember, és ez így is van. Nincs sok barátom, mert kevesen viselik el a stílusomat, ami nem éppen simulékony. Nem vagyok az a fajta lány, aki mindig emberekkel van körülvéve. Gyűlölöm a kétszínűséget, szóval én nem akarom hogy valaki csak azért legyen a társaságomban, mert mondjuk valami hasznot remél belőle, egyszerűen hányingerem van az álbarátságokból, amikor egymás seggében lógunk mint a hülyék, meg kitesszük Facebook-ra azt hogy testvérek vagyunk, hiszen olyan jó >barinők< vagyunk. Kíváncsi vagyok hogy valaki mire megy az ilyen fajta barátaival mikor bajba kerül.... Persze simán meg is játszhatnám magam, de minek? Nem leszek értékesebb ember tőle...

Igazából elég pesszimista vagyok, így ha valami csalódás ér, nem lepődök meg. Ha meg valami jó dolog történik, annak így jobban örülök. Egyébként a jövőmet sem látom fényesen. Van egy érdekes komplexusom, amin az emberek egy része röhög, de nekem súlyos probléma. Nem tudok kibékülni a kinézetemmel, egyszerűen csúnya vagyok. (és ezt nem úgy írom, hogy közben a Facebook profilomon a képek között van egy >én< mappa 200 fényképpel) Szóval úgy gondolom hogy a kinézetem miatt nem vihetem semmire, lehetek okos, de mindig lesznek olyanok, akik szebbek nálam, de ugyanolyan értelmi képességekkel rendelkeznek. És ebben az esetben nekem semmi esélyem se lesz hogy boldoguljak. Sz*r egy világ ez. Bezzeg ha pár évszázaddal előbb éltem volna...

A való életben elég makacs vagyok. Sokan azt gondolják rólam hogy rájuk akarom erőszakolni a véleményemet, ezért egy ideje már nem is nagyon mondom ki hangosan a gondolataimat. Nem nagyon szeretem bevallani azt hogy nincs igazam. Igazából gyakran leordibálnak hogy ne mondjak hülyeségeket, ez nem úgy van meg egyebek, de hát az a helyzet hogy az idő elég sokszor engem igazol. Ha mégis belátom hogy a dolgok tökre nem úgy vannak ahogy én gondolom, akkor is kitartok mellettük, ugyanis nem nagyon szeretem változtatni az álláspontomat. Akkor már inkább belebukok az egész gondolatmenetbe, de engem senki ne bélyegezzen >napraforgónak<. Ez az egész azért van, mert nem akarok hiteltelenné válni az emberek előtt akik ismernek. Persze az ismeretlenekkell ez máshogy van, ők engem nem érdekelnek."

2011. szept. 11. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!