Szereted a Bakokat?
bakok akiket ismerek.
1. bak lány: minden pasival lefekszik, iszik, csúnyán beszél, nem lehet vele semmiről elbeszélgetni, tanulni szeret de csak a pénzért.
2. idősebb bak férfi: folyamatosan kigúnyol mindent, fanyar humora van, állandóan a pénz körül forognak a gondolatai, fizetésemelést akar és azért a pénzért amit meg keres, mindig ellógja a munkáját, nagyon kritikus, csakis a tökéletes szépségű nők kellenek neki, státuszszimbólumokat hord magán, csak jó kocsi, csak jó mobil, csak marlboro, mindenkit leszól, utálja a fogyatékkal élő embereket, szeret magáról beszélni, terepszinűen öltözködik, két házassága futott zátonyra, iszik, cigizik, néha füvezik, csúnyán beszél (k.rva, f.sz, g.ci, a.nyád)
3.fiatal bak pasi: vonalzóval mér mindet, precíz a végletekig, savanyú, nem jár bulizni, otthonül, bátortalan, olyan mint egy darab fa. a pénzén ül csak a barátnőjének ad belőle, annak megvesz mindent. jó tanuló, ambiciózus, a nyelveket nem szereti, gyűjti a réguségeket, szeret énekelni, szereti a hagyományos és a nemzeti dolgokat, nem bírja az alkoholt (minden buliba hányt ahol ott voltam)
anyám barátja: finom húsokkal vártuk, hétfőn még szerette a húst, kedden már bármivel kináltuk, kijelentette hogy bocsássunk meg neki, de ő vegetáriánus
12:37
Én bak lány vagyok és a bak nőkre jellemző a hűség és az hogy nagyon kevés emberrel fekszenek le. És családcentrikusak! És van 3 Bak nő ismerősöm, és nagyon is szerények.
Ahogy engem látnak és amilyen vagyok:
-nem vagyok bulizós, inkább komoly
-kedves de ha valami igazságtalanság ér beszólok
-segítőkész, de vissza ritkán kapom
-nehezen nyílok meg, nem vagyok pasizós, nem vagyok rámenős
-nem csinálok káros dolgokat, egészségesen élek
-becsületes vagyok
-hideg (ezt sokan beképzeltségnek, sznobságnak tartják) pedig én csak megválogatom kivel állok le és persze nem vagyok az a társaság középontja. Inkább zárkózott.
-spórolós, tudok pénzt gyűjteni.
-hűséges, de nálam a bizalmat ki kell érdemelni!
- nem szeretem ha uralkodni akarnak rajtam, utálom az igazságtalanságot és ki is mutatom.
Bak nő létemre nem szeretem a bak pasikat. Nekem túlságosan uralkodóak, erőszakosak, hidegek.
Én nagyon is szerelmes típus vagyok és romantikus is, csak idő és megfelelő pasi kell, hogy felengedjek.
Nem szeretem a bulizós, piás-drogos, komolytalan partiarcokat, bun*kó, önző, képmutató embereket. Utálom az átverést.
A Bakokat sokan ridegnek, sznobnak, beképzeltnek látják. Pedig ez nem így van. Én nem szeretek nagyképűsködni, és nem vagyok társasági ember.
Érdekes még az is, hogy bár én nem szeretem a tüzes jegyet, de eddig csak kosnak (4 kos!!) és 3 nyilas jegyű pasi nyomult rám!
A szüzeket ki nem állom, és ők sem engem, pedig föld jegy.
A Bika, Rákokat szeretem.
Én ismerek egy Bak csajt, és imád a SAJÁT, régebbi barátai között, tehát a jól megszokott körében a középpontban lenni. Nagyon pörgős, nagyon bulizós.
DE csak is a régi, megszokott társaságában. Viszont idegen helyen, idegen buliban, idegen emberek előtt már ő a legcsendesebb.
Szeret másokat kritizálgatni és másokat kigúnyolni, kinevetni.
Viszont nagyra becsülöm a kitartásukat, rájuk mindig lehet számítani, hűségesek, szeretik a rendet, jól bánnak a pénzzel. A Bak nők bájosak azért. Segítőkészek, én mindig csak mosolyogni látom őket :). Kimondottan romantikus, érzelmes pasi hódíthatja meg őket.
Nem szeretem őket.
Pláne azt utálom bennük, hogy másoktól nem fogadnak el segítséget, még ha másnak van igaza, és neki a rossz.
Ma 10:33-asnak:
Én nem utálom a Bakokat, de peches módon kifogtam 2 olyan Bakot, akik legalább ember módjára bánhattak volna velem, ha már nem szeretnek. Az egyik anyám, a másik az a pasi, akire 3 évig vártam, és miatta többször is én kerültem bajba. Van jó tulajdonságotok is, pl. kitartóak vagytok, és nem lógjátok el a munkát. Testvérem is Bak, vele viszont remekül kijövök! Viszont az tény, hogy rosszul vagytok, ha v.ki jobban tud nálatok v.mit, és semminek nem tudtok örülni, és szégyenlitek a segítség elfogadását, holott ez normáls dolog. Vannak türelmes, tényleg jóindulatú emberek, akik szeretettel közelítenek felétek, de mindennek van egy határa. Szóval az nem működik örkké, hogy csak adok-adok-adok, és még egy "Köszi!"-t sem kapok érte cserébe - és ez csillagjegytől független dolog.
20/L Rák
Én kedvelem őket!
Szerény, takarékos, beosztó emberek.
Kötelességtudóak, hagyomány tisztelők, pontosak, ő nem csak a levegőben beszél, hanem cselekszik is.
Lehet hogy kicsit fafejű, és makacs emberek, de nagyon kedvesek és becsületesek.
Elfogadják ami van. Az exem Bak volt. És a látszólagos ridegsége ellenére, az ágyban igazi tüzes szerető volt.
Nagyszerű emberek, akik a végsőkig harcolnak és kitartanak. Nagyon erősek, szívósak.
És jó humoruk :)
rideg, visszahúzódó, pesszimista, rosszindulatú, birtokló, szűklátókörű.
Komolyan szinte csak ezt tudom róluk mondani :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!