Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szereted a Bakokat?

Szereted a Bakokat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 01:55
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Pedig ha olyan társaságba kerülnek ahol vannak tüzesebb vagy érzelmesebb jegyek akik feltudják "olvasztani", pl Kos, Oroszlán, Rák, SKorpió akkor teljesen más oldalukat mutatják és felszabadultabbak lesznek.

Apropó Oroszlán.

Érdekes módon, én nagyon sok oroszlán-bak párosítást tudok.

És azt vettem észre hogy a Bakok titkon csodálják az Oroszlánokat és felnéznek rájuk. Mert az Oroszlán nyílt, társaságkedvelő, központi figura és a Bak azt mondja magában hogy "bárcsak én is ilyen lehetnék". És ezért sok a Bak-Oroszlán baráti és szerelmi kapcsolat.

2010. jún. 3. 11:36
 12/40 anonim ***** válasza:
Hány Bakot ismer aki ilyen kemény általánosításban pocskondiázza őket? 1-2-5-10 ember alapján? Kb. annyi igazság van bennük, mint hogy minden szőke buta... primitívség pár ember alapján általánosítani.
2010. jún. 3. 12:33
 13/40 anonim ***** válasza:

Sokan itt a rossz tulajdonságait írták le, ami minden embernek van.

Egy bohókás, nyílt, független fazon biztosan nem kedveli a Bakot, mert más ember.

De egy ugyanolyan beállítottságú, racionális, stabil, megbízható, precíz jellemű ember már odavan érte.

(ilyen a Szűz vagy a Bika).

2010. jún. 3. 12:42
 14/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Egyébként én Bak vagyok, és szerintem tökéletesen leírtátok, hogy milyenek vagyunk :)

2010. jún. 3. 13:29
 15/40 anonim ***** válasza:

3 évig küzdöttem egy Bak férfi szerelméért, és nagyon sok mindent feláldoztam érte. Felesleges volt. Ő számító, rideg, gerinctelen, és még sok más, nem kellemes jelzővel tudnám illetni. Szóval őt speciel rühellem. Nővérem is Bak, de vele remekül kijövök, bármikor el tudunk beszélgetni, az egyik legjobb testvér!

20/L Rák

2010. jún. 3. 23:27
 16/40 anonim ***** válasza:
Egy régi barátnőm bak, aki számomra mindig kiismerhetetlen és hűvös volt, akár egy jégcsap, de bírtam benne ezt, mert éppen az ellentétem volt :) Kicsit (rettentően :D) konzervatívnak tartottam, meg hazudozni is nagyon szeretett, de a suliban mindig lehetett rá számítani. Hiú volt és imádta, ha riválisra akadhatott valakiben, szóval a versengés a vérében volt, és odavolt a könnyű győzelmekért, a potya ötösökért :) A bajusza alatt kárörvendő, makacs, de a családtagjait 10 körömmel védelmező leányzónak ismertem.
2010. jún. 4. 10:53
 17/40 anonim ***** válasza:
46%

Nem vagyok oda értük!

Mogorvák, zárkózottak, rosszindulatúak, haszonlesők, leszarják a tanácsaidat, meg bármit amit mondasz nekik.

Igaz lehet rájuk számítani, és kitartóak, de nem az eseteim.De hamár a Föld jegynél vagyunk, mert a Bak az, én sokkal jobban kedvelem a Szüzeket és a Bikákat.

A Szüzek nyíltabbak mint a Bakok, ha adsz neki valami jót, ő vissza is adja. Ha a Baknak adsz valami jót, azt elfogadja de nem ad semmit. Önzők nagyon. A Bikák jobban kimutatják az érzéseiket, és mindig segítenek, örömmel. A Bak nem.

Én Rák létemre minden csillagjegyű emberrel jól kijövök kivéve a Bakkal és az Oroszlánnal.

2010. jún. 4. 14:10
 18/40 anonim ***** válasza:
71%

Túlzott birtoklási vágy, nem mutatja ki az érzelmeit, fukar, "majd én megoldom, nem kell segítség" hozzállás, pesszimizmus, önbizalomhiány, ridegség.

Egyszerűen irritálnak.

Az összes ilyen ismerősöm ilyen természetű aki Bak.

2010. jún. 5. 10:11
 19/40 anonim ***** válasza:
70%
Tudtok valami jót is a Bakokról, vagy tényleg ilyen undorító, embernek sem nevezhető férgeknek lát bennünket mindenki? Mindjárt indítok olyan kérdést, hogy az összes jegyről csak a rossz tulajdonságokat szabad leírni, érezzétek már át, hogy milyen szar érzés ez. Tisztában vagyok az értékeimmel (igen, egy Baknak is van, mert elsősorban nem egy horoszkópjegy egyik féregeleme vagyok, hanem egy SZERETHETŐ ember), de azért próbáljátok ki, hogy milyen érzés, ha mindenki csak a rossz tulajdonságaitokat sorolja.... És aki ilyen jelzőket ír, azért esetleg szánjon rá egy percet, hogy a saját jó és rossz tulajdonságain is elgondolkodik, bár valószínűleg nektek könnyebb lesz, mert rossz tulajdonságotok egyáltalán nincs is, ugye?
2010. jún. 5. 10:33
 20/40 anonim ***** válasza:
65%
Nyugi,én se szeretem az embereket (: Bak/F
2010. jún. 5. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!