Szereted a Bakokat?
Pedig ha olyan társaságba kerülnek ahol vannak tüzesebb vagy érzelmesebb jegyek akik feltudják "olvasztani", pl Kos, Oroszlán, Rák, SKorpió akkor teljesen más oldalukat mutatják és felszabadultabbak lesznek.
Apropó Oroszlán.
Érdekes módon, én nagyon sok oroszlán-bak párosítást tudok.
És azt vettem észre hogy a Bakok titkon csodálják az Oroszlánokat és felnéznek rájuk. Mert az Oroszlán nyílt, társaságkedvelő, központi figura és a Bak azt mondja magában hogy "bárcsak én is ilyen lehetnék". És ezért sok a Bak-Oroszlán baráti és szerelmi kapcsolat.
Sokan itt a rossz tulajdonságait írták le, ami minden embernek van.
Egy bohókás, nyílt, független fazon biztosan nem kedveli a Bakot, mert más ember.
De egy ugyanolyan beállítottságú, racionális, stabil, megbízható, precíz jellemű ember már odavan érte.
(ilyen a Szűz vagy a Bika).
Köszönöm a válaszokat! :)
Egyébként én Bak vagyok, és szerintem tökéletesen leírtátok, hogy milyenek vagyunk :)
3 évig küzdöttem egy Bak férfi szerelméért, és nagyon sok mindent feláldoztam érte. Felesleges volt. Ő számító, rideg, gerinctelen, és még sok más, nem kellemes jelzővel tudnám illetni. Szóval őt speciel rühellem. Nővérem is Bak, de vele remekül kijövök, bármikor el tudunk beszélgetni, az egyik legjobb testvér!
20/L Rák
Nem vagyok oda értük!
Mogorvák, zárkózottak, rosszindulatúak, haszonlesők, leszarják a tanácsaidat, meg bármit amit mondasz nekik.
Igaz lehet rájuk számítani, és kitartóak, de nem az eseteim.De hamár a Föld jegynél vagyunk, mert a Bak az, én sokkal jobban kedvelem a Szüzeket és a Bikákat.
A Szüzek nyíltabbak mint a Bakok, ha adsz neki valami jót, ő vissza is adja. Ha a Baknak adsz valami jót, azt elfogadja de nem ad semmit. Önzők nagyon. A Bikák jobban kimutatják az érzéseiket, és mindig segítenek, örömmel. A Bak nem.
Én Rák létemre minden csillagjegyű emberrel jól kijövök kivéve a Bakkal és az Oroszlánnal.
Túlzott birtoklási vágy, nem mutatja ki az érzelmeit, fukar, "majd én megoldom, nem kell segítség" hozzállás, pesszimizmus, önbizalomhiány, ridegség.
Egyszerűen irritálnak.
Az összes ilyen ismerősöm ilyen természetű aki Bak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!