Szereted a kos pasikat? Vélemények?
nekem rossz véleményem van róluk.
önzők, beképzeltek, gerinctelenek, hűtlenek is, és van aki lusta. Nagyon ravaszak, becsapják az embereket...és makacsak, csak nekik lehet igazuk...
Én 3 ilyen kost ismerek.
Az en kiszemeltem kos, de annyira kos, h kosabb mar nem is lehetne.... szereti ha figyelnek ra, hallgatjak, ha erezheti, h o iranyit, de a masik megsem teszetosza, hanem megvan a sajat velemenye, es no a talpan. ha a no megall a sajat laban is. A kosnak ereznie kell, hogy a no szereti, tiszteli, ertekeli, ugyanakkor a vadaszosztonet is szereti kielni, szoval nem erzi h 100%-os befolyassal van a masikra.. Ha megvedelmezheti a not aki erezteti hogy halas erte.. Szereti onmagat es szereti a szexet, ahol jo ha bedobunk vmi ujat, ha meglepjuk valamivel..
En szeretem :)
14:27 azért a 47%-od elég bizonyíték milyen lehetsz....
Ja és még uralkodni s szeretnek. De csak szeretnének.
"A kosnak ereznie kell, hogy a no szereti,"
Igen, mert így irányítani tudja. Persze ők nem képesek szeretni.
Vannak Kos jegyű haverjaim, ismerőseim.
De egyiksem az az agresszív, kötekedő egyén.
Sőt egyenesen szelídek, csendesek, nyugodt típusuak.
Örömmel segítenek másoknak, lehet rájuk számítani. Ha éjjeli 2-kor hívod fel mert baj van, ő azonnal ugrik, és igyekszik a segítségedre(volt már rá példa).
Viszont 1 rossz tulajdonságuk van amit nem tudok elviselni!
Az pedig a TÜRELMETLENSÉGÜK! :D
De ők meg az én Rák túlzott érzékenységemet :)
Jaj ne is kérdezd...:S
"nekem rossz véleményem van róluk.
önzők, beképzeltek, gerinctelenek, hűtlenek is, és van aki lusta. Nagyon ravaszak, becsapják az embereket...és makacsak, csak nekik lehet igazuk... "
Egyetértek. 2 ilyet is ismerek.
"gerinctelen, hűtlen, becsapják az embereket"
Valóban lehetnek ilyen Kosok, de én a többségüket, sok rossz tulajdonsáuk ellenére, nagyon egyenes jellemű, őszinte, hűséges embereknek ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!