Szereted a kos pasikat? Vélemények?
önző barmok általában. csak magukkal törödnek, néha nagyon durvák, primitiven beszélnek, imádják a pénzt és az is előfordulhat náluk, hogy a semmire van akkora pofájuk, hogy na. én még olyannal nem találkoztam aki ne lett volna önző, magamutogató és ne beszélt volna egyfolytában magáról. hirtelen haragúak, állandó bizonyitási és hódítási vággyal minnél több partner, sosem tudnék eggyel sem együttélni.
mindet rühellem. nemhiába ezen nincs is mit csodálkozni ők a zodiákus első és legfejletlenebb csillagjegye.
"A kosok nem igazán csapják be a másikat mert nagyon egyenes jelleműek"
Hidd el vannak köztük nagyon gerinctelenek!
Én csak egyet ismerek, de ő mások szerint is nagyon egoista, nagyképű, büszke arra amije van (de valójában nincs :D), abszolút vezető típus, nyers természet.
DE, én nagyon szeretem, mert ennek ellenére segítőkész, logikus (amilyen én nem vagyok)
És iszonyatosan jó humora van! :D
Amúgy nem csoda, hogy bírom őt, mert Mérleg lány vagyok és állítólag ez a két jegy abszolút ellentéte egymásnak de ezáltal ki is egészítik egymást :)
Hát valóban ez az ellentétek vonzása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!