Szereted a Bakokat?
Hát... alapvetően nem vagyok oda értük, mert érzéketlenek mások iránt, de a legjobb barátnőm Bak, én meg Mérleg:D
De a barátságunk évei alatt sokat tanultunk egymástól: én kitartóbb lettem és leszoktam a felesleges panaszkodásról, ő pedig nyíltabbá vált.
Még ma is van egy halom olyan tulajdonsága és kijelentése, amivel nem értek egyet, amit nem pártolok, amiben más a véleményünk, de ez el tudom fogadni, mert különben egy szuper lány:)
Igen.
Életem két nagy szerelme bak volt:D
Bak vagyok. Nem egy könnyű eset, de mindig értékesebb akiért/amiért küzdeni kell:)
És ez hülyeség, hogy kijelentjük, hogy nem szeretjük a bakokat. Ez kb. olyan, minthogy nem szeretem a szőke hajú vagy a barna cipőt viselő embereket. Ez egy része a tulajdonságainak, amitől még millióféle emberek lehetnek.
Hát én nem igazán.
Ha épp olyan hangulatban vannak, mások felé meglehetősen rosszindulatúak lehetnek. Én nem vagok haragtartó ember, ők viszont azok. És makacsul tartják a haragot.
Meg ami még zavar bennük az, hogy én nekem vannak bak ismerőseim, és én gyakran kérdezek felőlük hogy mi újság, hogy vannak. De ők MAGUKTÓL soha nem kérdeznék ezt tőlem.
Na, mondjuk azt csípem bennük hogy tényleg lehet rájuk számítani és kötelességtudóak.
nem. olyan merev, sótlan emberek akik rögesztmésen csak a saját igazságaikat fújják. nincs bennük életvidámság, nem tudják elengedni magukat, mindenben a pénzt szimatolják meg.
és nagyon nehezen felejtenek, lelki problémák örökre bennük maradnak. engem általában nagyon kedvelnek a bakok, csak én nem kedvelem őket. unalmasrutinos bagázs, semmi kiszámithatatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!