Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha egy skorpió csalódik...

Ha egy skorpió csalódik valakiben, akkor őt már soha nem lehet meghódítani? Nem megcsalásról van szó.

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 19:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Röhejes az tuti.. egyik azt mondja amit a másik hallani akar akkor "megnyugtattál de jó"

:D

2017. jún. 19. 05:48
 32/36 anonim ***** válasza:

Na akkor mondok én valamit vérbeli skorpióként:

Nincs okod itt ezen tökölni.A Skorpióknak jók a meglàtàsai,megérzęsei.Tudja ő pontosan hogy mi a helyzet.Csak sajnàlja hogy elmentél.De mivel a skorpió büszke és bizalmatlan lény így lépned kell,mert ő nem fog.

Màsrészt a tesze-tosza embereket nem szereti.Úgyhogy ne nyavalyogjàl,hanem hivd fel,uzenj neki,stb.Tudasd vele hogy sajnalod hogy munkahelyet kellett vàltoztatnod mert hianyzik.Szivesen beszelgetnél talalkoznal vele neha ha neki is van kedve.Ennyi.

2017. jún. 19. 06:30
 33/36 anonim ***** válasza:
68%-os: sikerült kiverni? Szánalmas vagy. Itt röhögsz, de cseszd meg, te is idejársz olvasni. K*csög.
2017. jún. 19. 07:26
 34/36 anonim ***** válasza:

De hozzàtenném,ha jót akarsz magadnak,azért azt is feltétlen add a tudtàra ,hogy az ő hajcsàr viselkedése hozzàjàrult valamelyest a tàvozàsodhoz.Nem baj,ha nem igaz.De ha esetleg valóban akarna valamit ő is tőled,akkor tudja előre,hogy így nem fog menni hosszabb tàvon,mert az ilyesmit nem toleràlod.Gondolom nem egy rabszolgahajcsàrt akarsz magad mellé.

Azt is érdemes àtgondolni,vajon tényleg az okozhatta a csalódottsàgàt

Amire te gondolsz? Nem csak arról lehet szó,hogy egy jól ugràltatható,irànyitható embert làtott benned és maga a munkaerő elvesztése fàj neki?

2017. jún. 19. 09:34
 35/36 anonim ***** válasza:
A legtöbb vadállat ilyen. Szerintem próbálkozz muslicával!
2017. jún. 19. 21:48
 36/36 anonim válasza:
Szia! Én csak most olvastam a történetedet és kísértetiesen hasonló az enyémhez. Bár látom már évek teltek el, azóta sikerült rendezni a dolgokat? Ha igen, hogyan?
2020. máj. 14. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!