Igaz a skorpió férfiakra, hogy akkor sem lépnek ki a házasságból, ha már nem érzik jól magukat benne? Szóval még rossz kapcsolatban is hűségesek?
Arra a férfira igaz, amelyikre igaz. Akár skorpió, akár nem.
Igaz, hogy a mérleg nők csak hidegen isszák a teát?
Kedves előttem lévő válaszolók! Ez ezotéria kategória, szóval azt kell írni amit a válaszoló akar, még akkor is ha ez az egész babona izé nem létezik :) (lol)
Kedves kérdező, ez mind igaz a skorpió férfiakra sőt, akkor sem válnának el ha fegyvert fognának a fejéhez.
Na de mostmár kérem a zöld pacsit.
lehet viccelődni, de saját tapasztalatom alapján
az általános horoszkóp működik, a leírás tökéletesen passzol és jellemző rám (ezotéria témakörben csak ebben hiszek, a napi, havi, évi előrejelzésben nem).
De csak azért is ment a zöld pacsi:-)
Házasságban nem tudom milyenek, de egyszer volt viszonyom egy skorpió pasival, kb 1.5-2 évig. A barátnőjét csalta velem, és elmondása szerint nagyon szerette, engem pedig nem. Végül meg akarta kérni a csaj kezét, de a lány nem akarta. Utána én is otthagytam,mert vissza akarta szerezni és ez a nyüzöge énje már nem jött be. Egyébként én szűz vagyok, bak aszcendenssel.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!