Az emberek miért vannak rossz véleménnyel a skorpió
jegyű emberkeről?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon millió ilyen kérdés van,de nem éppen jókat írnak az emberek a tapasztalataik alapján róluk.Más jgyekről is kérdeznek itt,de azokról senkinek nem volt ennyire negatív tapasztalata.
Három skorpió jegyű embert ismerek, mindhárom kiállhatatlan és rosszindulatú. Ezért.
Lehet, hogy csak véletlen, de más vagy nem ennyire pocsék jellem, vagy nem skorpió. Ez van.
2012. okt. 20. 10:48
3/19 anonim válasza:
Nekem nincs rossz véleményem róluk, mert nem hiszek ebben a horoszkópban.
2012. okt. 20. 11:01
4/19 anonim válasza:
Két nagyon közeli rokonom Skorpió, és bár kedvelem őket, igenis meg kell mondanom, hogy nagyon rosszindulatú, erőszakos személyek. Mndennek úgy kell lenni, ahogy ők akarják, vagy jön a "bosszú"
2012. okt. 20. 11:16
5/19 anonim válasza:
fú..hát igen,szerintem ez az egyik legerősebb jegy,legalább is az összes skorpióra akit ismerek illett az erőszakosság meg többnyire a népszerű skorpió jelző.
Viszont valamilyen mértékben ez ember függő is..ismerek nagyon aranyos, jóindulatú skorpiókat is
2012. okt. 20. 15:29
6/19 anonim válasza:
Én csak magamból tudok kiindulni. Van egy bizonyos stílusom, amit vagy szeret valaki vagy nem. akaratos az vagyok, szeretem másokra erőltetni azt amit szeretnék. Viszont rosszindulatú nem vagyok. Általánosságban mindenkivel kedvesen indítok aztán a továbbiakban rajta múlik, hogy ez így marad vagy sem. Barátként pedig egyenesen tökéletes vagyok, önzetlen, segítőkész, bármikor számíthatnak rám, nem olyan nagy ez a kör, viszont ők tudják, hogy tűzbe megyek értük és persze a családomért.
2012. okt. 20. 15:44
7/19 anonim válasza:
A férjem skorpió,az utolsó komment rá is igaz. Nem akaratos, hanem céltudatos. Egyébként nekem a bak jegy nem jön be, na ez az, aki erőszakos, bosszúálló, szörnyű.
2012. okt. 20. 21:16
8/19 anonim válasza:
Szerintem a bakok egyáltalán nem rosszindulatúak vagy éppen bosszúállók, de ha valaki erőszakoskodni próbál velük az ráfarag. A skorpiókkal furcsa a helyzet, mert az összes nő aki ebben a jegyben született, finoman szólva hűtlen típus. A skorpió férfi viszont nem, vagy legalábbis velük pozitív tapasztalataim vannak.
2012. okt. 21. 07:57
9/19 A kérdező kommentje:
A bakokkla nem tuom mi bajotok van,annyi hogy túlsaágosan földhöz ragadottak,de ezt leszámítva egyébként én személy szerint jól kijövök velük.A skorpiókkal is ettől függetlenűl,csak párkcsolatot ne kelljen velük kezdenem..:D
Azt én is hallottam hogy a skorpió nők hűtlenek,és tapasztaltam is...
2012. okt. 21. 09:35
10/19 anonim válasza:
Férfiként én leginkább a skorpió Nőkről tudok nyilatkozni.
A Skorpió nő,nem jó,de nem is rossz. Inkább titokzatos,érzéki,izgalmas,rejtélyes, ilyesmi jelzőkkel tudnám jellemezni. Látszólag hideg flegma és elérhetetlen,de legbelül nagyon is meleg szíve van,csak néha még magának sem ismeri be. Nagyon erősnek és fedhetetlennek mutatja magát,de belül sebezhető és hiperérzékeny. Amolyan igazi nő,aki a szemével hódít. Hát szóval maga a tökély! Imádom a skorpió nőket,eddig csak skorpió nő tudta lángralobbantani a szívem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!