Baromság a horoszkóp?
Legdurvább mikor tök mást ír valakiről, de bemagyarázzák maguknak hogy biztos az aszcendesük miatt van és örülnek a fejüknek hogy mennyire igaz a horoszkóp.
Bár nekem sose talál be, állandóan a férjemről meg a munkahelyemről ír.
22F
Ja én nem ilyen napi horoszkópot néztem.
Csak azt az alapot,ahol mindegyikről általánosan leír mindent...Azért fura,mert ezeknek a "jegyeknek" semmi közük egymáshoz,mégis mindben magamra ismertem.
"mégis mindben magamra ismertem"
És ez nem véletlen. :-D
A horoszkópok annyira általános dolgokat tartalmaznak, hogy kis belemagyarázással BÁRKIRE passzolnak. Belemagyarázásért meg ugye nem kell a szomszédba mennünk, olyat mi is tudunk elkövetni.
Így hát a horoszkópokat az emberek többségére találónak, pont testre szabottnak érzi, hiszen mindenféle jó tulajdonságot írnak le, amelyekkel természetesen mi magunk is rendelkezünk. Meg hát senki sem tökéletes, úgyhogy azt a néhány enyhe(!) negatívumot, finom korholást is restelkedve elfogadjuk, hogy milyen igaza is van a készítőnek, lám még a hibáinkat is mennyire pontosan tudja!
Érdekes, hogy a pedofil zsebtolvaj is tökéletesen magára ismer, mikor azt olvassa, hogy "a következő hónapokban pénzügyileg kissé zavarba kerülhet, de szorgalmával úrrá lesz a helyzeten. Szerelmi téren Önre mosolyog a szerencse, végre révbe ér... Munkája, vállalkozása új lendületet kap, munkatársai elismerik kiváló szakértelmét, de vigyázzon, nehogy a fejébe szálljon a dicsőség, mert az elbizakodottság könnyen a csőd szélére juttatja. A pár nap múlva esedékes bolygóegyüttállás azonban rendkívül kedvező helyzetet teremt Önnek, hogy eddig rendezetlen családi ügyeinek végére járjon."
(Na jó, bevallom, én írom a heti horoszkópot a ... lapba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!