Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Jobban megértik-e egymást...

Jobban megértik-e egymást azok az emberek, akik ugyanaznap ünneplik a születésnapjukat?

Figyelt kérdés
Amikor feltűnik nekem, hogy egy idegennel félszavakból is megértjük egymást, és nekem különösen rokonszenves, arról az emberről általában kidreül,, hogy egy napon, vagy majdnem egy napon születtünk még ha nem is ugyanabban az évben. Nektek van ilyen tapasztalatotok?

2012. okt. 2. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

nem igazán

7 évig ültem szemben egy kolléganővel, aki egy nap ülte velem a szülinapját

megértettük egymást, de nem mondhatnám, hogy rokonlelkek voltunk

2012. okt. 2. 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Én is erre alapoztam, aztán nagyon nagyot csalódtam.
2012. okt. 2. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. A szomszédom ugyanaznap született mint én de semmi különleges.
2012. okt. 2. 19:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem találkoztam még ilyen emberrel, aznap csak én születtem?
2012. okt. 2. 19:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Van ismerősöm, aki velem egy napon született - sőt, azt is mondhatnám, hogy a "testvérem", mert igaz, más anyától, de szinte "mellettem" született, 3 perccel utánam.

Jól kijövünk, de nem értjük meg egymást félszavakból, semmi különös, egyszerűen csak jóban vagyunk, de semmi több, semmi érdekes vagy különleges.

Ellenben van egy másik ismerősöm, aki utál, mint a sz.rt, ellenséges, ok nélkül (nem tetszik neki az arcom) és mit ne mondjak, nekem sem imponál az, ahogy másokkal és velem viselkedik - pedig két-három nappal korábban született, mint én.

Szóval szerintem nem a születésnapon múlik. SŐT.

2012. okt. 2. 20:10
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
nekem annak idején 2 osztály társam volt gimiben akik egy napon,évben és hónapban születettek,pont mint én hol ott nem is egy megyéből származtunk mind 3man koleszosok voltunk elég jól ki jöttünk...de érettségi után elváltak útjaink majd pár évre rá kiderült mind 3-man ugyan azt a szakmát választottuk pedig egyikünknél sem volt tervbe véve mivel inkább az egészségügyben szerettünk volna elhelyezkedni még is egy szépség szakmát választottunk:) hát nem tudom ki hogy van vele nekem furi volt bár mi ne tartjuk a kapcsolatot...de meg lepődtünk mikor össze ült az osztály egyet beszélgetni...
2012. okt. 2. 20:40
 7/14 Antimod ***** válasza:
Gyermekkori legjobb barátommal egy napon születtünk, és félszavakból megértettük egymást. Rajta kívül nem találkoztam olyannal, akiről tudom, hogy ugyanazon a napon született, mint én.
2012. okt. 2. 22:34
 8/14 anonim válasza:
én a volt anyósjelöltemet gyűlölöm, otromba és primitív nő, semmiben nem hasonlítunk egymásra és 5 év alatt csak jobban megutáltam. Kellemetlen személy. október ugyanazon napján születtünk
2012. okt. 3. 00:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Az én szülinapom jan. 7, mint a Gansta Zolié, de nem hiszem, hogy ő lenne az, akivel annyira megérteném magam.:)))

Bár, mondjuk apám korú, ha az apám lenne, lehet, hogy kijönnék vele.

2012. okt. 3. 10:20
 10/14 anonim ***** válasza:
En november 13an szulettem raadasul penteken. Tudom magamrol,h eleg kialhatatlan vagyok,nagyon rideg es tavolsagtarto tudok lenni. Nincs is sok baratom,sot volt olyan,h egy ket kivetelet leszamitva senki sem koszontott fol a szulinapomon. Nem hinnem,hogyha talalnek meg egy iylen embert,akkor olyan jol kijonnenk.
2012. okt. 3. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!