Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Jobban megértik-e egymást...

Jobban megértik-e egymást azok az emberek, akik ugyanaznap ünneplik a születésnapjukat?

Figyelt kérdés
Amikor feltűnik nekem, hogy egy idegennel félszavakból is megértjük egymást, és nekem különösen rokonszenves, arról az emberről általában kidreül,, hogy egy napon, vagy majdnem egy napon születtünk még ha nem is ugyanabban az évben. Nektek van ilyen tapasztalatotok?

2012. okt. 2. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy órás eltéréssel születtünk egy általános iskolai osztálytársammal.

Hát nem hasonlítottunk túlságosan. Ő egy nagyhangú, központi emberke volt a társaságban, vezéregyéniség, én meg csendes visszahúzódó. A kedvenc elfoglaltságaink is eltértek. Mondjuk a tudat, hogy egy napon születtünk, kicsit összekötött minket. Általában a társaink hasonlóképp kedveltek minket, de ők is különböző típusúaknak tartottak. Ő túl korán családot alapított, majd elvált... Én meg még most is keresem életem párját. :-)

Pár éve találkoztam egy idősebb emberrel, szintén közös a szülinapunk. Hát mit mondjak, nagyon sok dologban hasonlóképp vélekedünk.

És hogy jobban megértjük-e egymást?

-Az biztos, hogy a család, neveltetés nagyon befolyásolja azt, hogy ki milyen lesz.

-Fontos még az értelmi színvonal is...

Ha két hasonló családból származó, hasonló intelligenciájú ember az, aki egynapon született, köztük sokkal több lehet a hasonlóság, és a megértés is akár beszéd nélkül!

-Én azt figyeltem meg, hogy a két velem egynapon és a közeli napokban született embereken, hogy jobban mögé látok, hogy egy kijelentésükkel mit akarnak mondani, elérni. Ha pl társaságban hülyén fejezik ki magukat, azt én nem értem félre. Mások meg igen, és ha ilyenkor közbeszólok, akkor bólogat az illető, hogy igen, én látom jól...

Talán ennyi, nem több.

2012. okt. 3. 14:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Érdekes, végső soron sokan azt mondjátok, amit én is tapasztaltam: Hogy vagy nagyon rokonszenvesnek, vagy kifejezetten utálnivalónak találtátok az veletek egy napon született embereket. Semleges érzésről elég kevesen számoltatok be.
2012. okt. 4. 07:49
 13/14 anonim ***** válasza:

nem feltétlenul :D

18/l

2012. okt. 4. 17:33
 14/14 anonim válasza:
Nekem a legjobb fiú barátom, (aki kezd átmenni a pasimba) velem egy napon született, és naagyon megértjük egymást, szerelemben szerintem különösen előny.. és egy évben is születtünk... nem tudom mennyire függ össze azzal, hogy kb. mindig egyforma a hangulatunk, és megértjük egymást félszavakból...
2012. dec. 25. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!