Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Minden bika nő szexmániás?

Minden bika nő szexmániás?

Figyelt kérdés
Akiket ismerek/ismertem szinte mind azok.

2012. okt. 2. 22:44
1 2
 1/16 anonim válasza:
64%

"Akiket ismerek/ismertem SZINTE mind azok."

Ellentmondtál magadnak és meg is válaszoltad a kérdésed.

2012. okt. 2. 23:04
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

Maga a bika jegyről tudni illik, hogy 3 szintje van. Mint minden jegynek.

Bika első szintje: kaja, pia, sex

Középső: Fontos a pénz, ezért olyan emberekre hajt akinek van

Felső: Anyag nélküli biztonság. (szóval itt nem fontos neki a pénz, a sex....stb. Szegénységben is biztonságban érzi magát).

Véleményem: Legtöbb bika az alsó szintjét éli!

2012. okt. 2. 23:44
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Uralkodó bolygónk a Vénusz, szeretjük a szépet és a jót, szeretünk nagyokat enni, bulizni, szenvedélyesen szeretkezni, a saját szintünkön még a luxust is igyekszünk megteremteni magunknak. Mi bikák így éljük a földi életünket :)
2012. okt. 3. 00:26
 4/16 anonim válasza:
80%
Bika vagyok én is, szeretem a jó szexet, jól is nézek ki és mindenem a birtoklás :D
2012. okt. 3. 09:55
 5/16 anonim ***** válasza:
21%

09:55, : 54F ?

:D

2012. okt. 3. 10:59
 6/16 anonim ***** válasza:
42%
Én bika férfi vagyok, és nincs nagy igényem a szexre. Akkor most?
2012. okt. 3. 12:43
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
A bika mint föld jegy tulságosan is anyagias tulajdonságokat hoz ki a bika jegy szülötteiből. Mivel a pozitiv vénusz uralja igy a vénusz fizikai sikon fejti ki hatását náluk. Általában a bika jegyűek mind szeretik a gyomrukat, a szexet és minden fizikai élvezetet, de ez nemtől független. Vagyis nem csak a nők hanem a férfiak is ilyenek akikben a bika jegy valamilyen képpen dominál. Lehet az aszcendens vagy a leszálló holdcsomopont is a bikában, nem feltétlen kell valakinek kimondott a napja tartozkodjon ebben a csillagjegyben a születés pillanatában.
2012. okt. 3. 12:43
 8/16 anonim válasza:
46%
10:59 Nagyon nem. Öreg vagy hozzám :P
2012. okt. 3. 12:46
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

"Öreg vagy hozzám"

Nem én vagyok 54F, csak poén akart lenni, hogy esetleg te vagy 54F. Merthogy az nem derült ki, hogy férfi vagy nő vagy, és hogy 25 vagy 65 éves.

:DD

2012. okt. 3. 12:50
 10/16 anonim ***** válasza:
6-os lehet, hogy a bika havában születtél, de a horoszkop egy összetettebb dolog. Biztos, hogy a személyes horoszkopodat egy másik jegy jobban uralja, a bolygók jegyekben való elhelyezkedése, a jegyek és bolygók házakban való elhelyezkedése és a fényszőgek amiket a bolygók bezárnak a születésed pillanatában, határozzák meg azokat a tulajdonságokat amikkel te erre a földre születtél és mutasák meg azt az irányt amerre kell fejlődnőd.
2012. okt. 3. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!