Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy Bika -férfi hüséges és...

Egy Bika -férfi hüséges és öszinte tipus? összeillik egy Rák-növel? Milyen kapcsolat ez?

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

szerintem hűséges. őszinte-e? hát nem tudom

én rák vagyok, de akiket ismerek bika-férfiakat, nem igazán jönnek be természetre

2012. szept. 29. 21:23
 2/8 A kérdező kommentje:
hmmmm,,,, köszi... pont szakitottam egy bika-férfivel,,, ne biztam meg benne, és sztem hazudot,megcsalt,,
2012. szept. 29. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A szüleimnél pont ugyanez a felállás. 39 éve házasok. :)

Hajrá!

2012. szept. 29. 21:28
 4/8 anonim válasza:
90%
Én egy Bika pasival élek együtt, de Skorpióként, imádom a habitusát... Egyedül az indulatosságával nem tudok mit kezdeni, de szerintem hűségesek és nagyon ragaszkodóak, az asztrológiában is az egyik leghűségesebbnek tartják és ez a makacs földhöz ragadt természete is hozzá társul, sőt jellemző, hogy a megszerzett dolgokat nem engedi el, vagy nehezen tudja elengedni.. Viszont ha kiszeret vagy csalódik... DDD Viszont az ne felejtsük el, nincs egyforma ember, Ő belül sem lesz úgyan olyan, ahogy belőlünk sincs több..!!!! DDD
2012. okt. 2. 07:37
 5/8 Pér válasza:
100%
Én bika vagyok, 25 éve ugyanaz a a nő a feleségem és 3 nagy gyermekem anyja. 47/F
2012. okt. 6. 17:55
 6/8 csvfeco válasza:
29%
Azt gondolom a génjeink számítanak sokat a párválasztásban,és nem a csillagjegyünk.Akik így össze illenek azoknak a másikból minden kevés.Nem lehet elég a pillanat,az óra,az év,az élet.
2012. okt. 7. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Nos a zodiákus egyik leghűségesebb tagja a bika főleg a férfi. a kosnál kezdődik minden ő jelképezi a születést a tapasztalat utáni vágyat ezért megy fejjel afalnak a tapasztalataiból él. Majd jön a bika aki már társra vágyik az élethez kinyilik a szeme a család felé . Borszasztóan ragszkodó kissé konok de alapjaiban nyugodt természet. imádja szép nőket nem is lehet más a párja minr egy gyönyörű nő, azt mondják a legellenállhatatlanabb csókja is a bikána van és szerintem igazuk is van :p az biztos sose fog megfsalni persze az aszcendens fontos szerepet játszik a történetben ,de alapvetően a biztonságra vágyik mint szerelmileg mint anyagilag. tökéletes társ de nem épp a ráknak való. egy hika lendületes és megálithatatlan az szex a kapcsolat alapja, szinte megszálottan élvezi atesti örömöket amit egy rák nőről már nem mondanék. Megfontoltabb kimértebb és egyálatlán nem szex orientált . a rák csókja inkább hasonlit egy anya lefekvés elötti csókjához mintsem vad szerelmi kéjelgéshez. Nem tartom virágzó kapcsolatnak ... kivéve ha az aszcendesnes beleszólnak a dolgokban és a bikának lágy mig a ráknak kemény jegsben áll
2012. okt. 18. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:

2 vizonto es 2 bika hapsim volt es van abbol is jelenleg egy bikam..:)

En nagyon kedvelem a bika ferfiakat, olyan kisugarzasuk van a vizontovel egyutt amit egybol kiszurok es valami megmagyarazhatatlan dolgot erzek veluk kapcsolatban...:) Nagyon udvariasak, ferfiasak... nem bobeszeduek, elegge zarkozottak is de ha megnyilnak nagyon humorosak tudnak lenni..😂 Kedvelik a megbizhatosagot,es tenyleg minden szep korulottuk sajat izlesuket dicserek legyen az oltozkodes, nok, auto barmi..... Nagyon kitartoak....birtokloak.... szexben az en tapasztalataim alapjan verhetetlenek......:)))) a mostani bikam skorpio aszcendenssel van... :)

2019. febr. 25. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!