Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg nő-Vízöntő férfi...

Mérleg nő-Vízöntő férfi esetében mennyire valószínű egy jól működő kapcsolat? Általánosságban a fenti két jegy esetében milyen nehézségek várhatóak?

Figyelt kérdés
Én vagyok a mérleg,eddig már volt pár jól működő kapcsolatom.A mostani párommal közel 3 éve ismerjük egymást,de ilyen "nehéz esettel"még nem találkoztam.Hatalmas szabadság vágy,egocentrikusság.Lehet a csillagjegye miatt ilyen természet,vagy ez inkább egyéni sajátosság.
2012. ápr. 7. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet mindkettő.

Én is mérleg nő vagyok,de a vízöntőkkel nem találok.

2012. ápr. 7. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Természetesen minden lehetséges. Lehet, hogy mi vagyunk a kivétel. Nálunk már 47 év szuper módon működik.
2012. ápr. 7. 20:50
 3/6 anonim válasza:

Én vízöntő vagyok 22F, a volt párom mérleg volt.

Jó a kapcsolat, ha megértitek egymás és barátok is vagytok.

Nekem a szexel voltak nagy gondjaim, mert Ő kb 1-2 hetente kívánta, én meg szívem szerint napi 2x...

2012. máj. 17. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:

én is mérleg nő vagyok, nekem a vízöntő barátnak ideális, párnak csak futó kapcsolatra - de arra szuper. 2 komolyabb próbálkozásom volt vízöntővel, egyik esetben én untam rá, de nagyon, másiknál ő volt befoghatatlan, amint kicsit jobban közeledtem hozzá, már szaladt is el.

a szabadságvágy abszolút jellemzi, ezenkívül rettentő lobbanékony, ideges természet, nagy szélmalomharcos idealista, sokszor felületes, komolytalan (bár komolynak adja el magát). alapvetően elég lusta, kényelmes, egocentrikus?? nem jobban, mint más jegyű. sértődékeny, duzzogós. és borzasztó sokat beszél (okoskodik, analizál, hőbörög).

mi az aszcendense?

sztem a vízöntőt meghallgatással, megértéssel, hasonlóan vélekedéssel lehet leginkább magadhoz láncolni. ha érzi, h te az ő oldalán állsz, és melletted nyugodtan kibontakozhat. jellemzően akkor szalad karjaidba, ha valahol másutt csalódás, bosszúság éri. ez ált. levegőjegyi sajátosság. sajna elvárással, szemrehányással, igazságosságra való apellálással nem sokra mész velük, amilyen lobbanékonyak, rögtön veszekednek, majd jól besértődnek. sokszor ez így nagyon igazságtalan, de a kárpótlást máshol kell keresni :-)

2012. jún. 29. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Mérleg nő vagyok, nagyon nem bírom a vízöntőket.
2012. szept. 19. 00:11
 6/6 anonim válasza:

A Mérleg Nő mindenhol a legszebb! Rák férfi!

Oroszlan csak egy senki.

Üdv, Mik

2013. jan. 18. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!