Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok? Egy halak (nő)...

Mit gondoltok? Egy halak (nő) -kos (férfi) kapcsolat mennyire működőképes?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 21:25
 1/8 anonim válasza:
Ha szeretik egymást, elfogadóak, figyelmesek, azonos az érdeklődési körük, jól megvannak együtt, bíznak egymásban, őszinték és szerelmesek, akkor teljes mértékig működőképes. Ha megtalálod életed párját, de nem passzol a csillagjegyetek, akkor elküldöd?
2012. ápr. 4. 10:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért azt nem árt mindjárt az elején leszögezni, hogy nem csupán ellentétes elemet (Víz illetve Tűz) kifejező jegyek találkozásáról van szó, hanem a zodiákus első és utolsó jegyéről is. Közömbösek bizonyosan nem maradnak egymás iránt. Az, hogy egyáltalán létrejött közöttük kapcsolat, már alapvetően jó jelnek számít, de ahhoz, hogy meg lehessen mondani, hogy ez a kapcsolat milyen jellegű, és mi várható tőle, több információ kellene.
2012. ápr. 4. 11:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam, hogy elküldöm. Csak kíváncsi vagyok, hogy a horoszkópjaink alapján is összeillünk-e.
2012. ápr. 4. 12:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Ő '88.03.29. 11:20-as,én '92.o2.28. 04:55-ös vagyok.Mindketten Magyarországon, Budapesten születtünk. Lassan 15 hónapja vagyunk együtt. Minden rendben van, csak kíváncsi vagyok, hogy a horoszkópjaink szerint mit várhatunk a kapcsolattól- persze nem veszem készpénznek:).
2012. ápr. 4. 12:40
 5/8 claidheamohmor ***** válasza:
Horoszkóp alapján az egyik legszerencsétlenebb kapcsolat. Egy ilyen (házas)párt ismerek, a lány kos, a férfi halak, a lány a srácot a háta mindenkinek csulázza, a telefonba meg így kicsim, úgy drágám :D... szóval nem lehet ezt tudni... de egy próbát persze megér.
2012. ápr. 5. 02:33
 6/8 claidheamohmor ***** válasza:
...de igazából, ha 15 hónapja együtt vagytok, és minden rendben van, mit agyalsz ezen? :D
2012. ápr. 5. 02:34
 7/8 claidheamohmor ***** válasza:
jah, sokáig nem foglalkoztam ezzel a horoszkóposdival, de az utóbbin időben egyre inkább úgy tűnik, mintha pár dolog igaz lenne. Kos vagyok. Halak ismerőseimhez iszonyú sok türelem kell, ami nekem nincs, és ők számomra borzasztó lustának, teszetoszának, és túlérzékenynek tűnnek :D
2012. ápr. 5. 02:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Horoszkóp alapján, ennyiből, azt mondanám, hogy nem illik össze ez a két jegy. A kos túl heves, túl tüzes egy érzékeny halak számára. Viszont, nem csak a napjegytől függ ez. :) Bátyám kos, felesége pedig halak jegyű, és ők nagyon jól megvannak egymással, és összeillenek. Viszont, a felesége egyáltalán nem egy tipikus halak nő, az aszcendense kos, bátyám vénusza pedig a halakban áll. :)
2012. ápr. 5. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!